Проверете дали вашият парфюм е оригинален

Тези няколко трика ще ви помогнат да се ориентирате лесно в обстановката

парфюм

Тези няколко трика ще ви помогнат да се ориентирате лесно в обстановката


Почти всеки човек е готов да пръсне луди пари за парфюм, ако продавачът успее да го убеди, че е оригинален.

За да не ви излъжат при следващото купуване на парфюм ще ви разкрием няколко трика, които ще ви помогнат да се ориентирате в обстановката.

На първо място обърнете внимание на целофана, с който е опакован вашия парфюм. Ако наистина е оригинален, то той трябва да е плътно опънат по шевовете, но не дотолкова, че да се разкъсва.
Освен това по опаковката не трябва да има следи от лепило, а мястото, на което се съединява целофанът, не трябва да е по-широко от 5 мм.

Погледнете внимателно и картонената опаковка. В единия случай вашият парфюм просто е поставен в някаква кутийка, докато, ако е оригинален, то той ще има специално гнездо в кутийката, което да го предпази от нараняване и евентуално счупване.

Загледайте се внимателно и в знаците на опаковката. Например символът „щадящ околната среда”, който представлява две стрелки, образуващи кръг, винаги се различава. На оригиналната опаковка тъмната стрелка е на върха, докато на фалшификатите е точно обратното.

В крайна сметка можете да направите и един бърз тест, но след като вече сте си купили парфюма. Поставете го за известно време в хладилника, например два-три часа и след това го извадете. Ако течността е мътна, то вие със сигурност сте се сдобили с менте, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар