Купувайте пчелно млечице само от български пчелари! Вижте за какво помага!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пчелното млечице има много здравословни ползи, за които можете да научите като прочетете тази безценна информация.

Пчелно млечице

Пчелно млечице

Стимулира имунната система

Пчелното млечице превръща една пчелна лавра в царица, която живее пет години повече от другите. Това дълголетие се дължи на подсилената имунна защита. През пролетта в продължение на 3 месеца е добре да се приема по 1 г дневно сутрин на гладно.


Възстановява организма

Натуропатията препоръчва пчелно млечице след голямо прочистване на организма или след продължително боледуване. То предпазва от преждевременно стареене на тъканите в организма, което обяснява и употребата му в някои козметични продукти.

Стимулира невроните

Поради ревитализиращите си свойства, пчелното млечице се препоръчва при силна умствена умора и периоди на изпити. То стимулира производството на хемоглобин, което благоприятства пренасянето на кислород до клетките, така че те да изпълняват оптимално функциите си.

Подобрява настроението

Пчелното млечице е богато на витамини А, В, С, Е и К, на протеини и мастни киселини, съдържа също многобройни олигоелементи и минерали. Специално витамините от група В и мастните киселини помагат за преодоляване на тревожността и депресията, така че пчелното млечице е добър помощник в периоди на психически трудности.

Регулира някои хормонални проблеми

При менопауза пчелното млечице може да помогне на организма да се приспособи по-лесно към промените. То има балансиращо действие и при нередовен менструален цикъл.

ВНИМАНИЕ!

Пчелното млечице е скъп продукт, защото се произвежда в малки количества. Избягвайте да го купувате под лиофилизирана форма (дълбоко замразено под високо налягане), често внесено от Китай, където хранят пчелите със захарен сироп. Търсете прясно пчелно млечице и го съхранявайте на студено не по-дълго от 40 дни.

Източник: Здравен журнал

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар