Купувайте пчелно млечице само от български пчелари! Вижте за какво помага!

Пчелното млечице има много здравословни ползи, за които можете да научите като прочетете тази безценна информация.

Пчелно млечице

Пчелно млечице

Стимулира имунната система

Пчелното млечице превръща една пчелна лавра в царица, която живее пет години повече от другите. Това дълголетие се дължи на подсилената имунна защита. През пролетта в продължение на 3 месеца е добре да се приема по 1 г дневно сутрин на гладно.


Възстановява организма

Натуропатията препоръчва пчелно млечице след голямо прочистване на организма или след продължително боледуване. То предпазва от преждевременно стареене на тъканите в организма, което обяснява и употребата му в някои козметични продукти.

Стимулира невроните

Поради ревитализиращите си свойства, пчелното млечице се препоръчва при силна умствена умора и периоди на изпити. То стимулира производството на хемоглобин, което благоприятства пренасянето на кислород до клетките, така че те да изпълняват оптимално функциите си.

Подобрява настроението

Пчелното млечице е богато на витамини А, В, С, Е и К, на протеини и мастни киселини, съдържа също многобройни олигоелементи и минерали. Специално витамините от група В и мастните киселини помагат за преодоляване на тревожността и депресията, така че пчелното млечице е добър помощник в периоди на психически трудности.

Регулира някои хормонални проблеми

При менопауза пчелното млечице може да помогне на организма да се приспособи по-лесно към промените. То има балансиращо действие и при нередовен менструален цикъл.

ВНИМАНИЕ!

Пчелното млечице е скъп продукт, защото се произвежда в малки количества. Избягвайте да го купувате под лиофилизирана форма (дълбоко замразено под високо налягане), често внесено от Китай, където хранят пчелите със захарен сироп. Търсете прясно пчелно млечице и го съхранявайте на студено не по-дълго от 40 дни.

Източник: Здравен журнал

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар