Парфюм според характера – ето какъв да изберете!

Изборът на подходящ аромат понякога е много фина и деликатна работа, а в горещите дни положението е още по-сложно, тъй като трябва да се направи много, много внимателно. Предлагаме ви няколко ценни насоки, които ще ви улеснят, когато се колебаете в предпочитанията си.

Според характера

парфюм

Какъв парфюм да изберем?

Силна, доминираща личност, уверена в себе си и своите възможности – подходящи за вас са ярките, разпознаваеми аромати. Горчивите нотки и подправките придават пикантност, което ще ви направи по-интересни за околните.

Романтични, чувствителни, дори леко срамежливи натури – такъв трябва да бъде и ароматът: лек, ефирен, нежен. Плодово-цветните комбинации са идеални за тази цел. Парфюмът ви не трябва да се натрапва, а само да ви обвива като облак.

Отдадени на своята професия, винаги стилни, но и малко консервативни – класическите парфюми са точно за вас. Те чудесно подчертават деловия характер и в същото време притежават нотки, които елегантно намекват за скрити тайни и съблазън.
Спортни и енергични, винаги усмихнати и с прекрасно чувство за хумор – ако сте такъв тип, то и ароматът ви трябва да бъде весел, забавен, завладяващ, динамичен, пише „Журнал“. Свежите и чисти ухания прекрасно пасват на характера ви.

Според вида

Флорални – това са най-популярните и разпространени аромати, в които отчетливо се долавя мирисът на едно, две или повече цветя. Те са романтични, нежни, женствени и идеално пасват на летния сезон.

Зелени – те са свежи и миришат на листа, трева, роса. Създават усещане за прохлада. Много подходящи са за най-горещите дни на лятото.

Морски – тези аромати са вдъхновени от морето, морските вълни и морския бриз. Това ги прави не просто подходящи, а задължителни за лятната морска ваканция. Тяхното ухание е чисто, често с лек намек на цитруси.

Дървесни – свързват се с лукс, изисканост и висок обществен статус. Да, подходящи са и за лятото, но повече пасват на вечерите, прекарани на открито, отколкото на знойния ден.

Ориенталски – те ухаят на мускус и загадъчност. В мириса им често се долавят и екзотични подправки. Като цяло са чувствени, топли и много секси. Идеално се сливат с чувствеността на горещите летни нощи.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар