Как да действаш правилно с парфюмите?

промоции

Отговорите получихме от Еми Куадра – сертифициран еkcnepm по продажба на аромати в Sephora, Бостън

НЕУТРАЛИЗИРАЙ

Напръскала си се с парфюм, който е твърде натрапчив или просто не ти допада – как да тушираш аромата? Покрий напръсканите участъ­ци с неароматизиран крем или втрий антибактериален гел за ръце, шито ще понижи активността на ароматните нотки, а ако имаш Възможност, се измий с вода и сапун.

ИГРАЙ НА СИГУРНО

Трудно е да скриеш красивите бутилки на тъмно в шкафа, но това е единственият начин да съхраниш съдържанието им. Имай предвид, че уханието се запазва такова, каквото е било при отварянето на пар­фюма, в рамките на година, след което започват изменения в цвета и аромата на течността.

ТРАЙНОСТ

Ако искаш ароматът ти да трае от сутрешното кафе до коктей­ла след работа, забрави леките тоалетни води – концентрацията им е различна от тази на парфюмите и трябва да ги подновяваш през деня (което би изнервило колегата по бюро). Нанасяй аромата в точ­ките на пулса и винаги над продуктите за тяло, за да запазиш ухани­ето за по-дълго. Рол-он версиите са хитър начин да се парфюмираш тихомълком.

МИГРЕНА

Парфюмите ти предизвикват главоболие или гадене? Заложи на по- леките формули – такива са тоалетните води и ароматни спрейове за тяло. Поставяй ги далеч от носа – ямките на лактите и коленете. Ако и това не помага, мини на парфюмни лосиони или твърди парфю­ми, чийто интензитет можеш да контролираш по-лесно.

ВКУСНО

Харесваш сладките гурме аромати? Куадра съветва да ги използваш при специални случаи или оживени прохладни летни нощи.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар