Домашни маски от кухнята превръщат косата ви в лъвска грива

Здравата, красива и буйна коса не е мираж, но се нуждае от грижи

косата

Здравата, красива и буйна коса не е мираж, но се нуждае от грижи


Всяка дама иска косата й да е гъста и обемна и да изглежда като лъвска грива, но за съжаление не всички имат такива прекрасни коси.

Ще ви разкрием няколко маски от кухнята, които ще ви помогнат да подхраните косата си и да я превърнете в обемна лъвска грива.
Напоследък биопродуктите набират все по-голяма популярност и тези за косата също не правят изключение.

Можете да си направите ефективни домашни маски за косата с продуктите, с които разполагате в кухнята:

За да е здрава и обемна косата ви, както и да капе по-малко си направете лесна маска от 2 жълтъка и 1 с.л. желатин.
Разбъркайте добре съставките до получаване на гладка смес и нанесете върху косата – от корените към краищата. Оставете маската да подейства 5-10 минути, след което я отмийте с топла вода.

Домашен шампоан от кисело мляко за здрава и красива коса можете да си приготвите от достатъчно количество кисело мляко, съобразено с дължината на косата ви, малко вода. Измийте добре косата си с този домашен шампоан, след което го отмийте с топла вода, към която сте прибавили сока от лимона.

Ако искате да имате здрава и буйна коса ще ви помогне маската от ръжен хляб. За да си я направите са ви необходими 1-2 филийки ръжен хляб и достатъчно вода, че да се получи каша. Нанесете я върху косата, оставете я да подейства 15-20 минути и я отмийте с топла вода, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар