Признанието! Ето какво мислят жените за мъжкото окосмяване!

Темата за мъжкото окосмяване придобива все по-голяма популярност, тъй като все повече мъже се обезкосмяват от главата до петите!

Различни жени – различно мнение за космите на мъжете! Различни мъже – различна степен на окосмяване! И въпреки това налице са няколко основни подхода, когато става дума за възприятията на жените за мъжкото окосмяване! Ето за какво става дума:

–          лицето – дали лицето да е гладко или с брада, или с мустаци – това е отговор, на който еднозначен отговор няма как да се получи. Причината за това е проста – на едни мъже им отива да са с косми по лицето, на други – не. Важно е да изглежда добре!

Какво мислят жените за мъжкото окосмяване?!

–          уши и нос – твърдо не! Без значение от коя точно кухина се показват, тези косми са неприемливи и непривлекателни. Говорят за занемареност и предизвикват асоциации с възрастни мъже.

–          гърдите – тук отново става дума за вкус, защото едни жени смятат, че мъжът с гладки гърди не е мъж, други – че не могат да се гушкат с мечка. Важи обаче правилото, че ако космите на гърдите са махани за някакъв период, това трябва да продължи.

–          гърбът и раменете ако са окосмени, не са секси, затова по-добре е косъмчетата да се елиминират.

–          подмишници – тук решението с косми или без косми зависи в по-голяма степен от мъжа, а не от неговата половинка, но тя е по-скоро за да няма косми и там.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар