Експресен унищожител на петна

Ти лайф за Лекува

Тази домашна смес унищожава петна от всякакъв произход

петна

Тази домашна смес унищожава петна от всякакъв произход


На всяка една домакиня се е случвало да се сблъска с упорити петна, които сякаш напук си стоят на мястото и не се повлияват от нищо.

Днес ще ви разкрием един евтин и ефикасен унищожител на петна.
Можете да го използвате като универсално средство за премахване на петна от дрехите, холовата гарнитура или килима.

Ще се убедите сами, че този домашен унищожител на петна не само, че унищожава петната от всякакъв произход, а може да си съперничи по ефективност с най-скъпите препарати от магазина, които обаче ще се отразят на бюджета ви.
Освен, че както вече споменахме този домашен продукт е евтин, няма никакъв риск да предизвика алергия, тъй като е съставен изцяло от натурални средства.

Нужни са ви само тези три съставки:
1 ч.ч. преварена вода (вряла)
½ ч.ч. сода бикарбонат
1 ч.ч. хидроген пероксид (водороден пероксид)

Содата се залива с врялата вода и след като се разтвори напълно се добавя и хидроген пероксида. Разбъркайте добре съставките, сложете ги в шише с пулверизатор и напръскайте петната. Оставете препарата да си свърши работата за пет минути, след което измийте.

Ако петната са по-стари и упорити, е добре да ги третирате няколко пъти с разтвора или да ги изтъркате с четка, натопена в него, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар