Тези 3 неща ще ви помогнат да се почувствате по-добре!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Тези три неща ще ви помогнат да се почуствате по-добре и ще изпълнят сърцето и душата ви с лятна енергия.

1. Доза зареждаща музикална енергия

През последните години у нас често гостуват известни музиканти. Докоснете се до световните звезди и невероятната им музика, огледайте афишите за сезона и със сигурност ще откриете своя концерт.

лято

Лято е!

Доказано е, че музиката е най- бързо въздействащото върху човека изкуство, което мощно променя емоциите и придава енергия чрез вибрациите си. А ако добавите към музиката и танци, депресията със сигурност ще бъде непознато за вас състояние.

2. Добрите филми повдигат духа

Те винаги носят силен заряд добро настроение, забавление и разнообразие. Дали ще го гледате вкъщи или на големия екран, важното е да сте с добра компания и филмът да ви харесва и да ви забавлява.

Театърът също не е за подценяване. Използвайте хубавото време и по-дългия ден този сезон, за да изгледате някоя добра постановка, а след това довършете вечерта с приятна разходка или питие, а може и вечеря, в любимо заведение. Със сигурност ще прихванете от артистичния заряд на сцената, ще разнообразите седмицата си и ще имате повод за усмивки.

3. Промяна из основи

Кой не си е мечтал понякога да бъде различен от това, което е? Нещо повече – това се случва често, но никак не е чудно – изследвания на мозъка показват, че той постоянно еволюира. Тоест, способен е през целия живот да създава нови неврони и нови нервни връзки в отговор на натрупания опит и изживявания, пише „Здр.журнал“. Струва си човек да отделя повече внимание на тази постоянна способност за обновяване и развитие.

Щом като мозъкът ни се развива постоянно, тогава е нужно малко внимание и вслушване във вътрешния ни глас, за да открием на къде да се променяме и какво да обновим или подобрим в себе си. Мозъкът ни е готов да се адаптира, стига ние да постоянстваме и да работим активно върху факторите, които ще ни доведат до желаната промяна.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар