5 парфюма, подходящи за офиса!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

За да се чувствате наистина специална без да се натрапвате с парфюма си в офиса!

парфюм офис

Когато става дума за носенето на парфюм по време на работа, най-разумно е да се подходи внимателно. В някои офиси съществува забрана за ползването на какъвто и да е аромат, било поради нечие отвращение към миризми, или поради алергия на някой от служителите, така че проверете каква е политиката относно този въпрос на вашето работно място, за да не нарушите без да искате служебния етикет. Дори ако е позволено използването на парфюм, изключително важно е да подберете лек аромат, който няма да дразни околните или да надделява над парфюмите на вашите колеги.

Ето няколко предложения от онлайн магазин за парфюми Parfium.bg, с приятен, но ненатрапчив за околните аромат:

  1. Infusion d’Iris Perfume for Women by Prada

infusionprada[1]

Тази модерна и ярка флорална комбинация е изключително елегантна и подходяща за работа. Сърдечните нотки съчетават божествените ухания на оранжева мандарина и ирис, а базовите дървесни нотки допълват прекрасния, нежен ефект, който остава много близо до кожата през целия ден. Това е един фин и деликатен аромат, който няма да напусне границите на вашето работно място и няма да се натрапи на колегите ви.

  1. Happy Perfume by Clinique for Women

cliniquehappy[1]

Непременно опитайте този ефирен и женствен аромат, който сякаш е създаден за лятото! Оранжева мандарина и розов грейпфрут се смесват с отчетливи флорални нотки, създавайки плодово-цветен ефект, който със сигурност ще накара пътуващите с вас в асансьора да се усмихнат.

  1. Cashmere Mist Perfume for Women by Donna Karan

cashmeremistdonnakaran[1]

Като човек, изградил сам бизнес империята си, Donna Karan е експерт в създаването на аромати, които са подходящи за използване по време на работа. Cashmere Mist е сред най-добрите й попадения. Перфектната ароматна комбинация между пудрен ефект, шийпра и флорални мотиви е построена на базата на жасмин, сандалово дърво и ванилия. Всичко това прави аромата достатъчно женствен, но същевременно и достатъчно лек, за да го носите без проблеми на работното си място.

  1. L’Eau par Kenzo by Kenzo for Women

kenzoleau[1]

Този свеж и весел аромат е прекрасен избор за офиса. Връхни нотки на тръстикови стъбла и дива мента се смесват със сладководни флорални мотиви и праскова, създавайки парфюм, който е едновременно лек, женствен и носещ усещане за чистота.

  1. Amber Splash Perfume for Women by Marc Jacobs

marcjacobs[1]

Marc Jacobs е оставил своя характерен хладен шик в този аромат, който красиво улавя същността на есента. Това е зряла смесица от кехлибар, тонка и кашмирово дърво, съчетани с канела и кора в средните нотки. Носете го, ако сте (или мечтаете да бъдете) шефът .

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар