Помощ! Той е бисексуален!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Как да разбереш дали опасенията, че мъжът ти се заглежда и по представители на своя пол, са истина и какъв е изходът от тази ситуация?

От съмненията до истината
Ако имаш опасения, че любимият ти харесва и жени, и мъже, има няколко начина, по които да разбереш истината за него. В случая интернет се оказва най-сигурното средство, което може да те отведе до търсените отговори. Провери хронологията на сайтовете, в които е влизал. Често мъжете, които са бисексуални, посещават страници за запознанства, където предлагат секс на други обвързани мъже. Бъди сигурна, че ако половинката ти изпитва желания и към своя пол, то със сигурност е посещавал подобни сайтове. Друг начин да провериш опасенията си е като проследиш дали е влизал в порно страници и какви точно са те. Разбира се, мъж, който никога не би си помислил за секс с някого от своя пол, никога не би се наслаждавал и на филм с подобна тематика. Така че, ако си установила, че гаджето ти е влизал в такива сайтове, изводът е ясен.

Има още един начин, по който можеш да стигнеш до истината, но той не може да ти даде категоричен отговор, ако по-горните доказателства не са на лице, а именно липсата на сексуално влечение към теб. Това може да означава, че ти изневерява, но няма как да бъдеш сигурна дали е с мъж или с друга жена.

Решението

 

Щом вече си стигнала до истината и си разбрала, че гаджето ти има желания и към мъже, можеш да действаш по два начина. Първият е да се опиташ да поговориш с него, като му обясниш, че знаеш за тайната му и да го провокираш да ти сподели какви са намеренията му за връзката ви. Ако прецениш да бъдеш над нещата и да избереш този вариант трябва да си подготвена, че много малко от бисексуалните мъже са склони да си признаят.

При лош развой на нещата можеш да сложиш край на отношенията си с него, за да не измъчваш себе си. Обикновено жените, които разбират впоследствие, че половинките им харесват и мъже, преминават през няколко фази на емоционално състояние: отвращение, отчаяние, депресия, апатия и накрая гняв. Това стечение на обстоятелствата е доста по-вероятно да се случи и на теб, така че се подготви.

Бъдещето
Ако любовта в теб надделее и вземеш решение да простиш на половинката си и да му дадеш шанс – помисли хубаво върху бъдещето си с този човек. Редица жени в твоето положение, споделят, че след време отношенията с бисексуален мъж се превръщат в истински ад! В този смисъл, ако не искаш и твоят живот да се окаже омагьосан кръг, без изход – просто не си го причинявай и сложи край още сега!

Защо на жената й трябва истински мъж…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар