Конфуз в леглото

Нека приемем фактите такива, каквито са – реалният сексуален живот няма нищо общо с перфектните сцени от филмите. Тук ще обсъдим едни от най-често срещаните кофти сценарии, и ще ти покажем как да не правиш драми от тях.

Кофти сценарий 1: Той свършва по-бързо
Без значение колко добър в леглото е твоят избра­ник, от време на време може да се случи и да не издържи до края… Това не е повод за притесне­ние, колкото и да ти се е искало да продължите още мъничко. Помни, че в подобна ситуация той се чувства доста по-зле от теб и е много важно да не го караш да изпитва допълнително притесне­ние и неудобство. Всички обвинения и нападки по тази тема са забранени. Отнеси се с разбиране и го успокой например с това, че на жената също може да й се случи да не стигне до връхната точка. Приеми спокойно незна­чителния гаф и не услож­нявай ситуацията!

Кофти сценарий 2: Някой от двамата изпуска газове Упс!
Ако все пак се случи, бъди над нещата. Човек изпуска газове средно около 15-20 пъти дневно, а триенето при полов контакт също може да предизвика такава реак­ция. Следващия път не позволявай това да убие настроението ви. А ако именно ти си провинилата се, извини се и омаловажи случилото се, като просто отминеш ситуацията…

Кофти сценарий 3: Той има предложение, което хич не ти е по вкуса
Това, че се обичате съвсем не означава, че винаги тряб­ва да бъдете на едно и също мнение по интимните въпро­си. Когато някоя от идеите му ти се стори прекалено хард, не бързай да се разо­чароваш, да го обвиняваш и да сееш напрежение. Вместо това, опитай да „договориш“ решение, което да удовлетво­рява и двама ви. Или просто изпълни фантазията му – на­края може да се окаже, че сюжетът ти е паснал. Ако обаче си наясно, че би се чувствала абсолютно некомфортно, съгласявайки се с конкретното му желание, прошепни му на ушенце няколко думички, за да не се разочарова. Например, че има страхотно въображение, което може да използва, за да измисли нещо, което би приела и ти.

Кофти сценарий 4: Секс – ин­цидент
Болезнени драскотини от нокти, мускулни спазми, схващане на ходилата или пълен провал в осъществя­ването на новата интересна поза – всичко това може да ти се случи. Първо правило при секс-инцидентите: ако стане нещо по-сериозно, ти също се отнеси сериозно към ситуацията! при нужда дори изтичай за аспирин или превържи мястото. Правило номер 2: обърни го на майтап и не се занасяй толкова.

Кофти сценарий 5: Еди­ният от двамата не е в настроение
Ти искаш секс, той не. Или обратното. По­добна ситуация почти винаги наранява, а след това настъпва гробовно мълчание. Най-важното обаче е да сте наясно, че „НЕ“ не означава „Не те обичам“ и „Не те желая“. По-добре е да умеете да отказва­те секс, вместо да се съгласявате с неохота, когато       липс­ва всякакво желание. И задължително – абсолютно забранено е отказалият се да изпит­ва вина, също както и „останалият-на-сухо“ да вменява това чувство на половинката си.

Кофти сценарий 6: Някой изрече нечие друго име…?!
Отдавна сте заедно, така че защо докато той те караше да се чувстваш на седмото небе, го нарече с името на бившето си гадже от гимназията…? Не се шашкай мозъкът е удивителен орган. Особено по време на секс! когато си почти Неспособна първо да помислиш и чак след това да кажеш каквото и да било. Припомни му, че го обичаш и „стопли“ атмос­ферата. Е, ако все пак не ти, а той се обърка, вече става по-сложно… Но не бързай да се притесняваш. Нали знаеш – мозъкът е удивителен орган…

Кофти сценарий 7: Детето нахлува в стаята докато вие сте се разгорещили
Моментът, от който всеки родител се ужа­сява. Мислите си, че 5-годишното дете от­давна е заспало, а то внезапно нахълтва в спалнята, казвайки че е жадно и хващайки ви „на калъп“. Не за­бравяй! че децата на тази възраст все още си нямат понятие от секс и мога? да въз­приемат, че родите­лите им се бият или нараняват, виждайки ги в някоя неудобна поза. Ако така и така са ви „хванали“, обяснението не е сложно. Можеш да кажеш, че понякога мама и тат­ко се чувстват много привързани един към друг и искат да се гушнат, защото така правят женените хора. За да си спес­тиш кръстосания раз­пит обаче, започни да заключваш спалнята.

Кофти сценарий 8: Странни звуци
Със сигурност всеки има спомен как в най-интимния мо­мент всичко е на път да се развали от някой подозрителен звук. На почти всяка жена се е случвало по време на сексу­алния акт във вагината и да попадне въздух, изкарването на който обратно е придружен със звук, много наподобяващ на изпускането на газове. Това се случва често. И това е ис­тинският секс – мал­ко по-различен е от този, който гледаш по филмите. Така че – няма от какво да се притесняваш. Тези звуци са част от секса – просто им се наслаждавайте заедно с партньора.

20 издайнически знака, че той ще е трагедия в леглото

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар