Влияе ли високосната година на проблемите в семейството?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

С настъпването на новата година новините за звездни разводи все по-често присъстват в заглавията на световните таблоиди

david-victoria-beckham
Безспорни пидери в тази игра на оцеляване са Анджелина Джоли и Брад Пит.

Първата информация се появи малко преди официалната премиера на филма „Край морето“, в която актьорите играят двойка, опитваща се ца преодолее кризата в отношенията си. И ако първоначално сякаш изглеждаше, че подобни слухове са единствено рекламен ход за създаване на шум около самата лента, то стечение на времето тази версия изгуби актуалността си.

Независимо че двойката официално не дава никакви коментари по този повод, започнаха да се появяват нови подробности около семейната драма. Анджелина е обвинявана заради непоносимия си характер, а Брад Пит – заради изневери, като му приписват роман с актрисата Пупито Нионго.

Печалната статистика не подминава и едно от образцовите звездни семейства – на Дейвид и Виктория Бекъм. Основна причина, както и в случая с Брад Пит, се посочват нерегламентираните интрижки на Дейвид. футболистът прекарва по-голямата част от времето си в САЩ, докато Виктория и децата са в Лондон. Съпрузите не коментират слуховете около семейството.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар