Лилия Маравиля: Снимаме „Връзки“ през нощта, много ми е трудно

Актрисата Лилия Маравиля споделя, че безспорно най-трудните й моменти от снимачната площадка на българския сериал „Връзки“ са снимките през нощта, както и тези, които започват още преди изгрев слънце.

„Трудните моменти са когато трябва да обясниш на организма си, че в 5 часа сутринта той трябва да работи 100 процента, когато дългият ден преминава в нощ и ранна сутрин и се прибираш, когато децата ти отиват

Лилия Маравиля

Лилия Маравиля в сериала „Връзки“

на училище, когато има моменти, в които не знаеш как се казваш, но много добре трябва да знаеш как мисли героят ти“, споделя пред „Телеграф“ Лилия.

Успех

Маравиля отново е в главната роля на сериала. Самата актриса обаче не смее да се ангажира с хвалебствени изказвания за новия сезон, тъй като иска да види реакциите на зрителя.

„Искрено се надявам публиката да се забавлява така, както се забавляваме ние, докато снимаме историята. Ситуациите са много забавни, диалогът остроумен, взаимоотношенията цветни, има всички предпоставки да се хареса“, споделя мислите си как ще се приеме втория сезон Маравиля.

За разлика от трудните моменти, когато заговорихме за комични, Лилия е категорична: „На снимачната площадка няма никакво време за забавление. Всички сме изключително концентрирани и отговорни, защото времето е ограничено, а целият екип иска да даде най-доброто от себе си. Ще се забавляваме, когато сме си свършили добре работата“.

Усмихнатата блондинка разкри, че много се е забавлявала обаче в моментите, когато Мишо Билалов е снимал, че е в кома, а в същото време продължавал да й дава съвети около снимачния процес. Лилия не крие, че е щастлива от факта, че има честта да работи именно с Мишо.

„С такъв професионалист е удоволствие и забавление, не работа. Много се разбирам с него и като партньор, и като човек. Имаме сходно отношение към хумора, интелекта и работата. Това не е за подценяване“, разказва Маравиля. Тя споделя още, че е много щастлива от факта, че е част от „Връзки“ и разкрива, че винаги ще помни как е дошло предложението да участва в лентата и то в главната женска роля.

„Предложението дойде от сценаристката Ваня Николова, която писа ролите на главните герои в сериала за мен и Мишо Билалов. Толкова ми хареса прочетеното, че беше чест за мен да приема и да взема участие в този проект“, не пести хвалбите си към продукцията актрисата.

Семейство

За разлика от филмовата лента, в която героинята й има 3 деца и то от различни мъже, в живота Лилия е изрядна майка на една дъщеря, която се казва Паола. Актрисата е радостна от факта, че момичето е любителка на сериала и също така оценява на високо ниво актьорската работа на своята майка.

„Радва ми се изключително много. Харесва сериала, луд фен е и се гордее с мен, по мои наблюдения“, разказва Маравиля. Тя споделя, че проблемите с екранните й деца често среща и в реалния живот и допълва:

„В този сериал ситуациите са много близки до живота и това е нещото, което го прави разпознаваем за аудиторията. Проблемите в едно семейство на екрана и вкъщи са много идентични“. За разлика обаче от разклатения си екранен брак, в реалния живот Лилия е щастливо омъжена за италианския банков консултант Лука Маравиля от 2001 г.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар