Завладя мислите ми само с една целувка

В момента, в който се сетя за нея и губя почва под краката си

целувка

В момента, в който се сетя за нея и губя почва под краката си

Само една целувка ми беше достатъчна, за да попадна в негов плен.

Тази целувка беше толкова гореща, че още я усещам по бузата си. Момчето, което ми я даде обаче не изпитва никакви чувства към мен.


По-късно научих, че въпросната целувка е била само игра. Той се е хванал на бас с приятелите си, а аз съм била просто инструмента, с който да спечели баса.

Въпреки, че съм наясно с всичко това, тази целувка продължава да ме изгаря отвътре. В момента, в който се сетя за нея и губя почва под краката си. Готова съм на всичко, за да спечеля любовта му, но няма да позволя да бъда просто поредната играчка в нечии ръце.

От месеци се чудя как е възможно една целувка да завладее изцяло мислите ми. Нямам никакво съмнение, че това е любов. За съжаление тази любов по всяка вероятност ще остане несподелена, защото докато аз още горя от тази целувка момчето, което ме целуна нехае.

Когато се срещнем в училище той просто ме поглежда палаво, усмихва ми се и се подминаваме, сякаш не се познаваме и никога не се е случвало нищо между нас.
Не ми се иска да вярвам, че това са новото поколение мъже, защото аз определено не бих искала да имам такъв мъж до себе си. Обичам, когато някой отстоява думите си.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар