Приятелят ми ме тормози психически

Той е способен така да извърти нещата, че в крайна сметка аз да се почувствам неудобно, вместо да се извини и да признае, че е сгрешил

приятелят

Той е способен така да извърти нещата, че в крайна сметка аз да се почувствам неудобно

Съвсем спокойно бих могла да кажа, че съм подложена на домашно насилие, но не във физическия, а в психическия смисъл на думата. Приятелят ми постоянно ме подлага на психически тормоз.


В случаите, в които започнем да спорим за нещо, той ме поглежда пренебрежително и заявява „Нали знаеш, че аз винаги съм прав?!”. Истината е, че приятелят ми има огромно самочувствие и дори в случаите, в които греши не си признава грешката.

Той е способен така да извърти нещата, че в крайна сметка аз да се почувствам неудобно, вместо да се извини и да признае, че е сгрешил.
За да спечели даден спор приятелят ми е способен на какво ли не, само и само да не падне по гръб.
Понякога сякаш виждам в очите му озверял хищник, докато спорим. Така и не мога да си обясня защо го прави. Това го кара да се чувства повече мъж ли? Или пък по този начин се опитва да наложи някакъв контрол върху мен и да ме накара да се подчинявам на всяко негово желание?

Много пъти съм отваряла разговор на тази тема, но той всячески се опитва да я заобиколи. Не ме разбирайте погрешно, обичам този човек, но пък едва ли ще издържа дълго на подобно отношение.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар