Дъщеря ми е влюбена в изрод

Опитах се да разделя дъщеря си и този изрод, но тя е категорична, че го обича и ще остане с него

дъщеря

Опитах се да разделя дъщеря си и този изрод, но тя е категорична, че го обича и ще остане с него

Дъщеря ми е влюбена в истински изрод. Въпреки, че всички се опитваме да я вразумим и да й отворим очите за истината, тя не приема чуждо мнение.


Когато дъщеря ми ми каза, че има приятел бях много щастлива. След близо едногодишна връзка обаче стана ясно що за човек е той. Отначало се радвах, че дъщеря ми най-накрая е успяла да си намери свястно момче. Изглеждаше възпитан, забавен и се държеше много мило с нея.

Веднъж обаче дъщеря ми се прибра преобразена – с разбит нос и устна. Попитах я какво се е случило, а тя ми отговори, че приятелят й я е зашлевил, защото го е ядосала. Сърцето ме заболя, искаше ми се да хвана този изрод и да му причиня същото. Какво можеше да е направила, че да заслужи подобна жестокост?

Тази случка се повтори още няколко пъти. Опитах се да разделя дъщеря си и този изрод, но тя е категорична, че го обича и ще остане с него. Единственото нещо, което все още не съм правила е да я заключа вкъщи и да не я пускам да си показва носа навън. Но това ли е начинът? Та нали сме цивилизовани хора и би трябвало да се разберем с думи. Защо не чува нищо от това, което й се говори?!

Напоследък дори подмята, че двамата кроят планове за годеж и ще се изнесе да живее при него. Сърцето ми се свива, а съм толкова безпомощна. След всеки път, в който дъщеря ми се прибере преобразена, на следващия ден на вратата цъфва приятелят й с букет цветя и множество мили думи и извинения. А тя му прощава всеки път. Не мога, не издържам повече така.

Помогнете ми, дайте ми съвет какво да направя, за да спася дъщеря си?
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар