Дъщеря ми е влюбена в изрод

Опитах се да разделя дъщеря си и този изрод, но тя е категорична, че го обича и ще остане с него

дъщеря

Опитах се да разделя дъщеря си и този изрод, но тя е категорична, че го обича и ще остане с него

Дъщеря ми е влюбена в истински изрод. Въпреки, че всички се опитваме да я вразумим и да й отворим очите за истината, тя не приема чуждо мнение.

ГОЛЯМ БАНЕР ЗА ПО КРАСИВИ

Когато дъщеря ми ми каза, че има приятел бях много щастлива. След близо едногодишна връзка обаче стана ясно що за човек е той. Отначало се радвах, че дъщеря ми най-накрая е успяла да си намери свястно момче. Изглеждаше възпитан, забавен и се държеше много мило с нея.

Веднъж обаче дъщеря ми се прибра преобразена – с разбит нос и устна. Попитах я какво се е случило, а тя ми отговори, че приятелят й я е зашлевил, защото го е ядосала. Сърцето ме заболя, искаше ми се да хвана този изрод и да му причиня същото. Какво можеше да е направила, че да заслужи подобна жестокост?

Тази случка се повтори още няколко пъти. Опитах се да разделя дъщеря си и този изрод, но тя е категорична, че го обича и ще остане с него. Единственото нещо, което все още не съм правила е да я заключа вкъщи и да не я пускам да си показва носа навън. Но това ли е начинът? Та нали сме цивилизовани хора и би трябвало да се разберем с думи. Защо не чува нищо от това, което й се говори?!

Напоследък дори подмята, че двамата кроят планове за годеж и ще се изнесе да живее при него. Сърцето ми се свива, а съм толкова безпомощна. След всеки път, в който дъщеря ми се прибере преобразена, на следващия ден на вратата цъфва приятелят й с букет цветя и множество мили думи и извинения. А тя му прощава всеки път. Не мога, не издържам повече така.

Помогнете ми, дайте ми съвет какво да направя, за да спася дъщеря си?
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар