Покажи красивото си „ПРОЛЕТНО АЗ”

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
  • Свежи, приятни и лесни за носене – ще се влюбиш в тези грим идеи

Сладки скули

Този сезон ружът отново се е разположил удобно Върху лицето, защото го кара да изглежда десет пъти по-свежо, младо и жизнено. Харесахме този изтънчен вариант, който се различават момичешката руменина ала разходка в парка. Ключът се крие в мястото му на поставяне – не в средата на бузите, а по-високо – на върха на скулите към слепоочията. Можеш да го нанесеш и във външните ъгълчета на очите, за да бъде цветната хармония “ напълно завършена.

• СЪВЕТ: Ако кожата ти розовее – избери руж и червило в прасковено, ако лицето ти има жълтеникав оттенък – промени курса в посока към розовите цветове.

Свежи пастели

Преди да отсечеш, че пастелните нюанси са специфични и трудни за носене, виж каква сладка визия сме ти приготвили. Бонбонените цветове изглеждат неустоимо не само когато са опаковани, а и когато са ефирно нанесени върху лицето. Избери свежи тревисти и слънчеви цветове за очите, които да хармонират с пролетното ти настроение, и за да бъде гримът ти още по-интересен, постави силен акцент в основата на носа под веждите. Добре подостреният цветен молив ще подсили ефекта и ще дефинира перфектно формата на очите.

• СЪВЕТ: Ако кожата ти е по-тъмна, заложи на ярките цветове, които съдържат доста по-наситени пигменти – така ще подсилиш ефекта на грима

Цветно противоречие

Невинаги правилата в грима трябва да се следват стриктно. Ние понякога обичаме да ги разчупваме и те съветваме да правиш същото всеки път, когато имаш нужда от разнообразие. Ето един нагледен пример как яркото оранжево червило може да се сприятели с бледите пастелноментови нокти. Важно условие обаче е и двете текстури да бъдат еднакви, както в случая – матови. Не очертавай предварително устните с молив, а нанеси розово- кораловото червило директно от гилзата.

• СЪВЕТ: Ако искаш да бъдеш още по-атрактивна, следвай правилото „колкото по-несъвместими – толкова по-добре!“ Опитай комбинацията от доматени устни с лилави нокти или виолетови устни с портокалови нокти.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар