Гаджето ми е бандит! Да го зарежа или да продължа с него?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Продължавам да го обичам, но се притеснявам от това, с което се занимава. Не бих искала някой ден да остана сама, защото ще го окошарят

гаджето

Продължавам да го обичам, но се притеснявам от това, с което се занимава


Запознах се с гаджето ми преди около година
Може да се каже, че бе любов от пръв поглед – мъжът, който стоеше насреща ми беше висок, строен и много красив. Няколко месеца по-късно вече живеехме под общ покрив с гаджето ми и крояхме общи планове за бъдещето.
Неотдавна обаче разбрах, че гаджето ми е престъпник.

Продължавам да го обичам, но се притеснявам от това, с което се занимава. Не бих искала някой ден да остана сама, защото ще го окошарят.
Тези дни научих, че колата, която кара, както и жилището, в което живеем, не са купени с пари, изкарани по честен начин. Той обаче ми се закле в най-милото, че вече е приключил с тази си дейност и е останала в историята.

Като изключим заниманията му, не бих могла да кажа нищо лошо срещу гаджето си, защото се държи изключително мило с мен. Изпитвам обаче огромни съмнения, че е оставил в миналото незаконните занимания. Освен това няма как да се случи, защото цялото му семейство – баща му, чичо му, брат му и братовчедите му, са заети с този „бизнес”.

Вече не мога да се правя, че не забелязвам какво се случва, защото гаджето ми има потенциал за по-добро бъдеще. Но явно няма желание да се отдели от тази дейност. А сами знаете, че когато липсва желание, нищо не може да се направи. Изправена съм пред сериозен кръстопът – да го зарежа, въпреки че го обичам ли, или да продължа връзката си с него, въпреки незаконните му занимания?
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар