Губя любовта на живота си

Тя не е от девойките, които излизат много, а и да излезе, винаги се намира някой от селските хулигани, който да привлече вниманието й

любовта

25-годишен мъж съм и съм на път да изгубя любовта на живота си

25-годишен мъж съм и съм на път да изгубя любовта на живота си.

Напоследък съм изключително изнервен и основният виновник за това ми състояние е любовта.


Колкото и налудничаво да ви звучи, съм влюбен в 13-годишна девойка. Сами разбирате, че е абсурдно семейството й да се съгласи с връзката ни.

Те дойдоха да живеят в моето село съвсем скоро. Купиха къщата на съседите. От деня, в който видях малката дъщеря на семейството, направо обезумях. Любовта ме покоси като мълния и замръзнах на място. Аз не само съм влюбен в нея, а съм луд от любов.
Тя е любовта на живота ми и ако нещата помежду ни не се получат, съм готов дори на крайни действия (имам предвид самоубийство).

Не си представям живота занапред без нея. Тя не е от девойките, които излизат много, а и да излезе, винаги се намира някой от селските хулигани, който да привлече вниманието й.
Все още не познава почти никой от селото. Дори и с мен не се познава кой знае колко добре, макар че сме съседи.

Засичаме се веднъж дневно – в автобуса. Винаги, когато погледите ни се засекат аз или тя ги отместваме и се получава много тъпа ситуация.
Губя любовта на живота си, а не зная какво да правя. Тя е толкова крехка и нежна, че ме е страх дори да я заговоря.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар