Какво представлява ВВ CREAM?

Запознай се с новия beauty феномен – плод на връзката между грижата за кожата и грима!

Каква е идеята?

Първообразът на ВВ cream (blemish balm) е открит в Гер­мания от немски дерматолог за третиране на чувствителната след пилинг процедури кожа. Той бързо се превръща в beauty сензация, след като покорява Корея през 2005 г. Едновременно успокоява, хидратира, подхранва, предпазва от слънцето, коригира повърхността на кожата вместо база, изравнява цвета вместо лек фон дьо тен и скрива зачервяване­то вместо коректор. Въпреки че в началото ВВ cream е насочен към азиатската кожа, съвременната му формула го прави подходящ за всеки тип кожа и това, наред с характеристиките му, ще го пре­върне в новия beauty хит!

Защо ми е?

Въпрос на вкус, макар че на прак­тика ВВ cream е всичко в едно – основа за грим, хидратация, грижа, слънчева защита и цвят. Ако ха­ресващ тонираните хидратанти, вероятно ще харесаш и ВВ cream. Той стои малко по-кремообразно върху кожата и скрива по-плътно несъвършенствата, но за някои дори и това може да не е доста­тъчно.

Как се използва?

Идеалната ежедневна основа за грим – не е нужно да слагащ от­делно база и крем с UV филтър или хидратант. Дори да си заклет фон дьо тен почитател, можещ да използващ ВВ cream по време на отпуската си или след фитнес на­пример. Освен това не ти тряб­ват никакви специални умения за нанасяне – просто го размажи върху лицето като тонален крем и готово!

„Бих пробвала ВВ CREAM, но …”

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар