Поискай си масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Докосванията в областта на гърдите са доста пикантна тема!

Оргазмът при жените не е само мираж. Оказва се, че той може да бъде достигнат, освен по традиционния метод, но и със специален масаж на гърдите – онази толкова чувствителна и деликатна зона от женското тяло.

Господа, специално отношение към гърдите, моля!

Разбира се, масажът ще е еротичен, а усещанията повече от желани, разказват от електронното издание sin.bg. Основна част от начинанието е и двете страни да изпитват задоволство практикувайки го.
Когато партньорът реши да достави на нежната си половинка това удоволствие, той трябва да спазва няколко прости правила или по-скоро техники за масаж. Изходната позиция в начинанието трябва да се състои в това, че гърдите са една от основните ерогенни зони на женското тяло.
Тяхното докосване и стимулиране трябва да започне бавно, като сексолози са на мнение, че необходими са около 20 минути за достигане на върхово удоволствие от стимулацията на гърдите.
Началото се поставя от нежни докосвания по външната част на гърдите. Нека партньорът използва само връхчетата на пръстите си, нека движенията са плавни и кръгообразни, все едно лек вятър гали голото женско тяло.
Следващата фаза се състои в концентрация върху зърната. Силните мъжки длани се разполагат върху самия бюст, а пръстите нежно трябва да започнат да обхождат ареолите. Леко пощипване, подърпване на зърната ще достави удоволствие  и на двамата.
Кулминацията е в поемането с уста. Първо зърната, после целите гърди трябва да бъдат обсипани с целувки. След това акцентът отново се поставя върху зърната, докато не дойде моментът за разтърсващ оргазъм.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар