Леонардо Ди Каприо взима „Оскар“ с магия?

Леонардо Ди Каприо си е обещал тази година да не изпусне своя „Оскар“ за най-добър актьор. Звездата дори е впрегнал мистични сили, които да му помагат за тази цел. Лео си е вързал червен конец на ръката – символ

Леонардо Ди Каприо

Леонардо Ди Каприо

на благополучие и здраве в митичното учение Кабала.

В последните години Лео твърде често ставаше за смях с намерението си да грабне„Оскар“ и разочарованието да го загуби в последния миг.

Той на няколко пъти бе оставен да се черви пред колегите си, че не е достоен за статуетката в мощната им конкуренция. Затова и отрано тази година Ди Каприо си е заплюл наградата и е впрегнал всякакви сили, за да я получи, пише“Уикенд“.

Че звездата е подложен на невероятен стрес, си личи от поведението му на събития. Лео е видимо напрегнат, не говори с никого от колегите си и стои като препариран на масата си. Холивудският актьор се появи през уикенда с червена гривна на наградите на киноактьорите и веднага беше отличен с приз за ролята си в лентата „Завръщането“.

След като снимаха амулета му, в пресата се появи слух, че Лео е станал последовател на учението Кабала и затова носи червен конец. Твърди се, че тя има силата да сбъдва желания, като ритуалът се прави от най-близкия човек на притежателя й. Той трябва да върже точно 7 възела на китката.

Според приближени до Лео обаче, има друга история за гривната му. Те твърдят, че той я е получил, когато е бил на посещение в Ангкор Ват в Камбоджа през ноември.

Тя е изработена от монаси и е популярна сред туристите, които пътуват до страната. Счита се, че носи късмет.

„Носи я отскоро и вярва, че наистина му помага. Смята, че някой конкурент му мисли злото и този конец го пази“, одумват го колегите му.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар