Накарай го да ти предложи!

Ако той не произнася мечтаното „Ще се омъжиш ли за мен?“, преди всичко се опитай да разбереш защо не иска да скъса с ергенския живот

предложение за брак
Може би се бои от отговорност. Това не означава, че е страхливец. Той се отнася трезво към перспективата да стане глава на семейство и да поеме нови отговорности.

Може да има зад гърба си неуспешен брак и опитът го прави много внимателен. А и свободата му харесва.

Може опитът му от общуването с жени да е предимно негативен, което да го е направило скептичен към брака. Анализирай и друга възможност: той да не е сигурен в твоите чувства и да се страхува от отказ.

След като си изяснила причината, време е в зависимост от нея да планираш тактиката си, ако искаш да получиш пръстен. Внимавай обаче – във всяка възможност се крие и риск.

• Избери подходящ момент и сподели желанието си да имаш семейство. Минути на близост и нежност ще го провокират да изрази конкретно отношение към темата. Резултатът може да е не това, което искаш. Предимството е, че най-накрая ще разбереш мнението му. Ако си прекалено настойчива обаче, той ще премине в отбрана и никога вече няма да се върне към взривоопасната тема.

• Препратката е добър вариант. В удобен момент тъжно казваш, че всичките ти съученички вече имат семейство, повечето от неговите приятели също са женени, а вашите отношения вече няколко години не се променят. Положителният изход е неговото самолюбие да не му позволи да е по-долу от другите и да се замисли за възможността да ти предложи брак. Но може и веднага да приведе аргументи с познати семейства, където скандалите са повече от радостите, а някои вече са се развели.

• Поведи разговора към това колко добре се разбирате и как ще си станете още по-близки, ако живеете заедно. Такъв подход може да подтикне към решителната крачка мъж, който до този момент се е страхувал да направи предложение. Но може и да си припомни минали конфликти.

• Необходимо е да изградиш представа за себе си като идеалната жена. Обръщай внимание и на дреболиите в своето поведение. Ставай преди него, приготвяй му закуска, буди го с целувка и нежни думи, сервирай красива маса, поддържай дома изряден, пише „Всичко за семейството“. Уютът ще го кара да бърза да се прибере вкъщи. И тук капанът е, че може с удоволствие да ползва тази благодат, но женитбата -това е съвсем друга работа.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар