Безобиден флирт превърна живота ми в ад

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

След флирт с момче, бившата му приятелка ме заплаши, че ще изпрати цигани, които да ме пребият от бой

флирт

Бившата му приятелка ме заплаши, че…

Никога не съм предполагала, че един безобиден флирт като този може да превърне живота ми в истински ад.

С бившия ми приятел се разделихме преди шест месеца.
Наскоро започнах флирт с едно момче. Признавам си, че идеята беше да накарам бившия си приятел да ревнува.
Както обикновено се случва обаче, когато правиш капан другиму, сам падаш в него.

Безобидният на пръв поглед флирт, който трябваше да накара бившия ми приятел да ревнува ме доведе до там, че се влюбих до уши в това момче.
Един ден обаче научих, че момчето, с което си играех на флирт си има приятелка, която на всичкото отгоре се оказа стара моя позната.
Излишно е да казвам как се почувствах.

Разбира се благодарение на доброжелатели тя научи за нашия флирт и освен, че ме намрази от дъното на душата си, изсипа куп заплахи срещу мен. Наложи се да се отдръпна, а момчето, с което флиртувах застана на нейна страна. Разбираемо, та нали бе неин приятел.

Няколко седмици по-късно тя му би шута и той пожела да бъде с мен. Сега той флиртува с мен и постоянно показва чувствата си пред свидетели, които пък снасят всичко на бившата му приятелка.
Бившата му вече приятелка ме заплаши, че ако продължа връзката си с него, ще ми изпрати цигани, които да ме пребият от бой.

Сега съжалявам, че изобщо започнах тази игра на флирт. Страх ме е да се покажа от къщи, а животът ми се превърна в истински ад. Живея във вечен страх. На всичкото отгоре изпаднах в тежка депресия.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар