Бий шута на тези 3 типа мъже още на първата среща!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Писнало ли ви е от мъже, с които си губите времето?

Ако отговорът на този въпрос е положителен, то определено имате нужда от съвет в любовно отношение. Най-добрият такъв, който ние можем да ви дадем, е да обърнете внимание на 3-те типа мъже, за които говорим по-долу.

Бягай, докато е време!

Ако ви се случи да имате среща с един от тях, бягайте през глава още след първата среща. Не само че нещата няма да се получат, но ще си навлечете и толкова главоболия и разправии, които самите вие няма да си простите.
Ето кои са онези 3 типа представители на силния пол, които заслужават обувка в четирибуквието още след първата среща:
–    супер хипер адски ангажираните – тези мъже, които не спират да ви обясняват колко са търсени, важни и незаменими, не са за вас. За тях необходимостта от близост с жена се изчерпва с това да има на кого да обяснява, че е претрупан с работа, ангажименти и задачи;
–    мъжътреклама на самия себе си – този тип мъже още на първата среща не спират да говорят за себе си. Аз това, аз онова?! Ами чакай, де! Нали си на среща с жена? Поинтересувай се от нея? А, да!, но отново аз това, аз онова. Някъде да видяхте място за себе си или за която и да било друга жена в така изградената схема;
–    мъжът – професор – всяка жена си мечтае за идеалния мъж, но определено мъжът – професор не е по вкуса на никоя. На думи той всичко знае и всичко може, но резултатът често е разочароващ.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар