Ужас! Прекъснаха ни по време на секс!

Любовният живот е деликатна сфера, а настройката за секс е много крехко „цвете“ – може да се прекърши от едно нищо, казват сексолозите. Сигурно на всяка двойка се е случ­вало да бъде прекъсната, докато прави любов, но не всяка е успя­вала да доведе нещата до успешен край. А дали винаги е възможно? Все пак зависи от ситуацията, отго­варят специалистите и посочват ня­кои решения, както и три гафа, при които продължението на играта е мисия невъзможна.

Шефът ви звъни на мобилния и знаете, че трябва непременно да вдигнете
Не скачайте като опарени, сякаш е въпрос на живот и смърт. Преди да се обадите, отделете няколко секунди, за да умилос­тивите любимия си със страстна целувка и горещото обещание, че ще продължите след минутка. Веднага щом затворите (наисти­на се опитайте да сте максимал­но кратки в разговора с шефа), благодарете на мъжа до вас за разбирането, но не губете време с много извинения. Най-под­ходящата фраза в този случай е „Та докъде бяхме стигнали?“, изречена с отмалял дрезгав глас и дяволита усмивка.

Съседът тропа по стената, защото сте прекалено шумни
Приемете го от веселата страна, вместо да се ядосвате и да отвръщате на удара. Мъжете обичат да им показват, че изпитват удоволствие от секса с тях, така че намерете друг начин, вместо да вдигате „врява“, като стенете и крещите – например затворете си устата, като го хапете по врата или рамото.

Силно еротично действа и предложе­нието да правите безмълвен секс (тук няма значение кой е шумният от партньорите) – сложете пръст върху устните му и не откъс­вайте поглед един от друг, „четете“ наслада­та по очите си.

Партньорът ви прекъсва няколко пъти с въпроси дали е ОК
Това наистина може да „убие“ желанието ви, дори когато той се интересува дали на вас ви харесва. Прекалената грижа си е прекалена – за да не ви досажда, прошепнете му мъркащото „Страхотен си!“ още в началото на играта, а когато все пак ви попи­та дали се справя добре, кажете „Нямаш грешка, ако ми се поиска нещо по-раз­лично, ще ти покажа“. Спре ли отново с въпрос, заемете се със страстни целувки (наистина запушват уста).

Домашният любимец нахлува и се втренчва във вас
Номерът е не да гоните кучето или котката от стаята, а да не им обръщате внимание. Затворете очи и се съсредоточете върху еротичното изживяване – може дори да си представите някоя гореща сцена от пре­дишен опит или секс фантазия, която ще ви възбуди дотолкова, че да се отдадете на страстта си „сляпа и глуха“.

3 сценария, при които няма спасение ако ви прекъснат по време на секс!

1. Майка му влиза в стаята, докато правите секс
Това е най-конфузната ситуация според партньорите, независимо на каква възраст са, дали са гаджета или семейство. Не критикувайте, не обсъждайте колко е „гадна“, не настоявайте да продължите – просто се облечете и се успокойте. За да не се повтори, вземете предохранителни мерки за сигурно усамотение.

2. Пийнали сте повече и ви става лошо
Независимо дали единият или и два-мата сте попрекалили с питиетата, няма как да продължите. По-добре отидете до банята да се освежите, преди да сте казали нещо, за което след това ще съжалявате. Следващия път внимавайте с напитките, за да не провалите секси „десерта“ на вечерята.

3. Презервативът се къса по време на акта
Спрете веднага, щом забележите гафа. Направете си промивка и за всеки случай проведете план Б за предпазване от бременност с контрацептивни хапчета за след акта.

12 жизнено важни секс съставки 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар