О Боже, какво се случва отново с Анджелина Джоли?!

„Крачетата й са като солетки, ръчичките са по-тънки от детски. Хубава жена е, но имам чувството, че скоро няма да може да ходи от немощ. Дано да се вземе в ръце навреме.“ 

„Това се нарича анорексия и е болест. А тези, които я намират за нормално слаба – да ходят да се прегледат.“

„Колко беше красива едно време, а сега.. :( „

Това са само част от мненията, които заляха интернет след последната проява на холивудската суперзвезда Анджелина Джоли.

Преди броени дни актрисата се появи на червения килим за премиерата на анимацията „Кунг-Фу пaнда“. Интересното обаче се оказа, не тоалета й, както подобава на събитие от такъв ранг, а супер кльощавата й фигура. Да не говорим, че тази малка черна рокличка съвсем не подхожда на филмова премиера, но другото е наистина по-стряскащо. Публиката зашушука, че някогашната красавица, сега е само изпито лице, изпъкнали жили и стърчащи кокали.

Появиха се и защитници все пак. Да не забравяме, че в последните няколко години актрисата премина през много тежък период и поредица от сложни операции, които доведоха до ранна менопауза, въпреки това тя не спира да работи и да се грижи за семейството и децата си.

„Уникалното при нея е, че освен външност има и златно сърце. Тази жена направи толкова много, осинови дечица, бори се за всевъзможни каузи в полза на подобряване живота на хората в проблемни региони. Както някой вече спомена по-горе и тя е човек, и има своите силни и слаби моменти. По начина по който изглежда на снимките демонстрира точно, че не я интересуват помпозните тоалети и е далеч над всичко това. Изглежда супер семпло и въпреки болестта, отвсякъде струи женственост, елегантност и душевна красота.“

Анджелина Джоли 0 Анджелина Джоли 2 Анджелина Джоли 3 Анджелина Джоли 4 Анджелина Джоли 5

ВИЖТЕ АНДЖЕЛИ ДЖОЛИ НА ЖИВО ОТ ПРЕМИЕРАТА НА „КУНГ-ФУ ПАНДА“

АКО ТОЗИ МАТЕРИАЛ ВИ ХАРЕСА, СПОДЕЛЕТЕ ГО С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар