Преслава каза твърдо „Не!“ на Евровизия

Преслава сложи край на бясното топене на килограми. Напоследък тя е възвърнала отчасти сексапилните си форми и това най-добре си личи в бюста й.

Преслава

Преслава

Преслава се е наляла доста в пазвата, но, разбира се, прелестите й продължават да са много далеч от най-добрите си времена и обеми.


Частично подобрената си визия певицата представи на едно от последните участия. За въпросния си рецитал хитовата пайнерка се бе издокарала с елегантна рокля с дълбоко деколте.
Въпреки резултатите от вота Преслава едва ли ще участва на Евровизия. Самата тя запазва мълчание по въпроса, но близки
до нея твърдят, че няма никакво желание да се впуска в престижната надпревара. Да, тя мечтаела за голяма световна изява, но си давала сметка, че с конкурса в Стокхолм рискува да опропасти кариерата си. Ами ако не се класира на престижна позиция? Нали тогава ще я охулят масово, както обикновено става с БГ участниците.
„Притеснена е, че имиджът й ще пострада от критиките, които по традиция заливат непожъналите успех наши изпълнители“, споделя пред „Уикенд“ човек от най-близкото обкръжение на добричлийката.
Дали Преслава ще преодолее страховете си и ще поеме риска, който върви в комплект с вероятността за огромен триумф, ще се разбере съвсем скоро. Тя няма да може да протака дълго, ще трябва да даде официален отговор.
Окончателното становище на Преслава зависи в голяма степен и от продуцента й. Шефът на „Пайнер“ инж. Митко Димитров има тежката дума при вземането на всички важни решения, касаещи изпълнителите му. Той първо трябва да претегли плюсовете и минусите от евентуалното участие на топ звездата му на Евровизия и чак тогава ще стане ясно дали ще даде зелена светлина.
„Почти е сигурно, че Преслава няма да получи картбланш от началството. Какво ще спечели инж. Димитров, ако я пусне на конкурса? По-вероятно е да загуби, тъй като подготовката за международния форум ще отнеме доста време на най-голямата му звезда и ще я принуди да отказва добре платени участия у нас“, коментират запознати с начина, по който Пайнера движи бизнеса си.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар