5 неща, които НИКОГА да не правиш пред родителите му

Ако искаш да оставиш добро впечатление в семейството на любимия си и да не се изложиш в техните очи, ето някои неща, които никога не трябва да правиш в присъствието им!

1. Ти мен уважаваш ли ме?
Грешка номер едно ще бъде, ако отидеш на се­мейната вечеря прилично почерпена, защото преди това си ударила 2-3 голе­ми за кураж, и започнеш да питаш родителите на половинката си дали те уважават… Излагацията ще е тотална, особено, ако ги помолиш да ти сипят една чашка, за да си допиеш.

2. Сега разбирам на кого се е метнал…
Запомни – мисли преди да говориш! Забрави за фра­зи, насочени към майка му, от рода на: ,Аууу, много си приличате, сега разбирам от кого е наследил този крив нос“, или пък към баща му: „Дали оплешивяването е генетично?!“

3. Без подробности!
Не споделяй интимни­те ви преживявания пред неговото семейство. Колко­то и широко скроени да ти се струват, не забравяй, че преди всичко те са негови родители! А и със сигурност няма да представиш себе си в идеална светлина.

4. Дpecкoд – семейна сбирка
Когато отиваш на вечеря у техните, облечи се при­лично, в стил скучна семей­на сбирка. Изключи като вариант всякакви секси тоалетчета, които разкриват прелестите ти… Представи си само какво впечатление ще създадеш, ако седнеш срещу баща му и бикините ти са на показ, защото си с ултра къса пола!

5. Самохвалството не винаги е добра идея
Да, в случай, че имаш с какво да се похвалиш, направи го, стига обаче това да не е броят на мъ­жете ти! Основна грешка би било и да започнеш да обясняваш на родите­лите му колко си веща в любовта, и как си избрала сина им (този невероятен мъж), благодарение на стабилния си опит във връзките.

 

8 въпроса, които да му зададеш, за да се опознаете наистина

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар