Домашните любимци влияят на енергията в дома ви

Изберете внимателно домашния си любимец

Изберете внимателно домашния си любимец

Изберете внимателно домашния си любимец

Когато избирате домашния си любимец, освен всичко останало трябва да имате предвид, че оказва влияние на енергията в дома ви.

Домашните любимци са тези, които уравновесяват енергията като отнемат голяма част от отрицателната такава. Освен това те са незаменими помощници в заздравяването на връзката между партньорите.

Безспорно най-верният приятел на човека е кучето.


Това обаче съвсем не означава, че трябва да отглеждате в дома си зло куче.
Агресивният домашен любимец, който за капак на всичко непрекъснато лае, ще нагнети допълнително напрежението в дома ви, вместо да отнеме отрицателната енергия.
Най-добре би било, ако спрете избора си на добродушно и дружелюбно куче, което ще си играе с децата ви, без да се притеснявате, че ще им навреди по някакъв начин.

Ако спрете изборът си на котка за домашен любимец също няма да сгрешите, тъй като е всеизвестно, че те прочистват жилището от лошата енергия. Те винаги усещат откъде струи отрицателната енергия и като истински страдалци я поемат върху себе си.

Що се отнася до рибките пък, те не само, че изпълняват желанията на собствениците си, а ги предпазват от зли очи и привличат финансово състояние към дома им.
Китайците дори вярват, че рибките лекуват безплодие.
Пак според тях, най-добре е рибките в аквариума да са девет. Твърди се, че най-много щастие носят златните рибки, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар