Искате ли тяло като на Нина Добрев? Ето я тайната!

Ето как Нина Добрев слави страната ни със секси извивки!

Нина Добрев без съмнение е една от младите актриси, които тепърва ще правят име и кариера в Холивуд. Поради това на нас се пада честта да се гордеем, че поредната красива българка слави страната ни.

Йога е тайната на Нина Добрев за красота!

Като всяка жена и още повече като всяка актриса Нина също има своите тайни за перфектна визия, сред които на първо място тя поставя йогата, споделя самата красавица.
Според думите й, тя не се притеснява от външността си, независимо от това как трябва да изглежда пред камерата, каква роля да играе или какво да облече, защото знае, че с помощта на йогата е постигнала тяло мечта, за каквото много дами само могат да си мечтаят.
Аз съм човекът-йога!, с усмивка споделя красавицата, когато споделя как се е зародила страстта й към това начинание. Тя допълва, че я обожава и че практикува поне 3-4 пъти в седмицата. Тъй като за отслабването, според нея, най-важно е отслабването, Нина споделя, че ходи на гореща йога.
Ефектът е поразителен – едновременно натоварва тялото и освобождава ума, което за нея е гаранция, че ще изглежда и ще се чувства добре – тонизирана и във форма.
Самата гореща йога представлява изпълнението на определени пози при висока температура, допълват от електронното издание rozali.com. При нея важно е съотношението между градуси и влажност, а практикуването й гарантира хармонизиране на нервната и ендокринната система. Нещо, в което сама се е уверила Нина Добрев.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар