Разбери повече за непознатия живот на Вики от „Х фактор“!?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Още като дете Вики била по-пълничка от връстниците си и това много я потискало.

Когато навлязла в пубертета, дори се случвало да я обиждат на тема килограми. Тогава гласовитата девойка решила да влезе във форма с драстична диета. Тя се подложила на пълен глад и успяла да стопи 12 килограма, но с това само навредила на здравето си. Когато започнала отново да се храни, бързо върнала сваленото, дори качила още повече, писа в.“Уикенд“.

Вики

Вики

Оттогава Вики води непрекъсната битка с теглото си, а нейният ментор Криско я оприличи на „тулумбичка”. Това допълнително мотивира кандидат-звездата и след като стъпи на сцената на „X фактор” и спечели сърцата на зрителите, тя се зарече, че ще направи всичко възможно да се сдобие с бляскав външен вид. Вече е започнала да спортува всеки ден, спазва здравословен хранителен режим и благодарение на това е успяла да отслабне значително. Тя е категорична, че когато стигне до финала, ще бъде в перфектна форма. Новата й фигура не остана незабелязана от феновете й, които след всеки концерт се множат.
Самочувствието на талантливото момиче неведнъж е търпяло удари. В началното училище тя кандидатствала в музикална паралелка, но изпитващата учителка я срязала с думите, че от нея певица няма да излезе и по-добре да търси друго поприще за изява. Тази обида се запечатала в съзнанието на Вики и за дълъг период от време я отказала от музиката. Чак когато станала на 13, решила, че може отново да се пробва като изпълнител. Записала се на уроци и спечелила няколко първи места на различни конкурси в страната и чужбина. Въпреки очевидния й талант, когато се явила за първи път на кастингите на „X фактор”, журито я отрязало.
„Казаха ми, че съм много малка, да се пробвам догодина. Следващите две години пак се явих на кастинг и отново не ме пуснаха да продължа. Реших, че ако и този сезон не успея да стигна да големите концерти, повече няма да опитвам. Ето, че този път мечтата ми се сбъдна!”, разказва варненката.
Тя признава, че пеенето невинаги е било част от мечтите й. Като съвсем малка искала да стане ветеринарен лекар и до днес обожава животните. Дори има домашен любимец – 7-годишно зайче на име Бебо.
Виктория все още е ученичка, но твърди, че покрай „X фактор” не й остава никакво време за домашни и уроци. Тя е преминала в самостоятелна форма на обучение за настоящия срок, но се надява, че следващия отново ще се върне в класната стая.
„Нямам възможност да присъствам физически в часовете заради концертите и цялата подготовка покрай тях. Опитвам се да съчетавам нещата, но ще видим дали ще се справя”, обяснява тинейджърката.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар