Как се носят равните сандали?

промоции

Равните сандали са нещо което трябва да имате това лято, но те ​​могат да бъдат малко по-сложни за носене. Въпреки че те може да ви направят да изглеждате по-ниски и не добавят никакви см към височината ви, те все още са невероятно сладък.

Преди всичко имайте предвид, че плоските сандали винаги изглежда най-добре с дрехи, които са в един стил с тях. Луксозна черна рокля няма да отива с плоски сандали, защото те наподобяват повече плажен външен вид.

Опитайте да носите плоските сандали с пола и блуза в кънтри стил, това изглежда абсолютно страхотно. Също така, плоските сандали си отиват с къси шорти, туника и голяма чанта. Това е чудесна комбинация!

Да не се носят плоски сандали с официални дрехи по-скоро ги запазете за ежедневните и по-семпли дрехи. Можете също така да ги носите с панталони 7/8, както и с дънки. Уверете се, че се придържате към естествени цветове.

Можете също да опитате носенето на плоски сандали с клинове в различни дължини, стига остатъка от дрехите да съвпада. Изберете светъл цвят клин и сладък чифт сандали.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар