Това са естествените лекове за кожата!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Да имат здрава и красива кожа е проблем за много хора, без оглед на пол и възраст.

Естествени продукти за кожата

Естествени продукти за кожата

Въпреки че хората от различни възрасти са изправени пред проблеми с кожата поради различни причини, най-често се използват едни и същи натурални съставки за  подобряване на състоянието й.

Ето някои от тях

Алое вера

Мед

Аспирин

Домат

Банан

Масло от нийм

(Забележка: Всички тези неща трябва да се използват поотделно, както е посочено по-долу НЕ ги разбъркайте.)

Как да използваме

Алое вера е растение, което върши чудеса за кожата. Въпреки, че хората имат множество типове кожа, то е цар за всички тях. Вземете чист сок от алое вера и използвайте директно върху кожата си. Оставете го да действа 15 минути и измийте с топла вода без да използвате сапун. Можете също така да смачкате листа от растението и да ги сложите във вана по време на баня.

Медът отново е мощен елемент. На първо място е с добър вкус и страхотен за здравето и на второ място е просто много полезен за кожата. Той може да направи кожата ви да свети с блясък! Можете да използвате мед за ежедневна маска на лицето, както и да го приемате с чая си. Той е много полезен и можете да замените захарта изцяло с него, което ще поддържа талията ви тънка.

Аспиринът се използва, като счукате 1 хапче и го смесите с дневната си маска за лице. Така ще имате по-нежна кожа.

Доматите и бананите са едни от най-често използваните плодове в спа центровете за третиране на кожата. Обелете 1 банан и 1 домат, смачкайте ги отделно и го втрийте в кожата си един след друг, за да получите по-мека и гладка кожа.

Маслото от нийм се смята за най-голямото лекарство в Аюрведа. От дървото листата, стъблото, кората, цветята и плодовете се използват за лечение на редица заболявания. Можете да грабнете няколко клонки с пресни листа и да ги сложите във ваната, в която да седите 15 минути.

Листата от дървото нийм може да постави под дървено легло, за да се отървете от дървеници. А поставени в стаята, ще ви отърват от мухи и комари.

Вземете масло от нийм и мажете пъпките от акне, така ще унищожите бактериите, причиняващи акнето.

Лифтинг дневен крем BIO 7D 50+ против бръчки – 50 мл

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар