Как да имате устни като на Анджелина Джоли само с червило?

Не си харесвате нито формата, нито големината на устните

анджелина Спокойно, може да ги коригирате визуално с макиажни трикове.

Преди да нанесете червилото, почистете устните с тоник. После сложете хидратиращ крем, защото на суха и напукана кожа багрилото губи бързо цвета си. Едва тогава пристъпете към коригиране на формата с молив в цвят на червилото или с 1 тон по-тъмен. С него очертайте естествената форма на устните или новата линия, но без да прекалявате. Запълнете я с червило.

Дебелите устни се коригират с 1-2 милиметра по-навътре от естествените контури. Малките се уголемяват, като се минава извън естествените очертания и се удължават краищата на ъглите.

И цветовата гама моделира – светлите тонове уголемяват, перлените и блясъкът, поставени в средата на горната и долна устна, уплътняват. Ако сте с тънки устни, изберете: праскова, бледорозово, светлобежово или само гланц. На дамите с големи устни не се препоръчват червила в ярки гами, за тях са пастелни цветове.

С възрастта ъгълчетата на устните се отпускат надолу и придават уморен вид. Ще изглеждате по-свежи, ако с молив леко повдигнете линията на ъгълчетата.

Червилото ще е по-трайно, ако го фиксирате с пудра. След червилото леко попийте със салфетка, без да триете. Напудрете отново, нанесете втори пласт червило и попийте внимателно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар