9 лъжи, които изрича всеки мъж

Коронната реплика по отношение на силния пол на майката на една моя приятелка гласи: „Това, което е мъж, го ритни веднъж отзад и въобще не му давай обяснения. Винаги има защо.” Ние изобщо не сме така крайно настроени. Н сме сигурни в едно – това, което е мъж, винаги е виновно за следните неистини, които ни пробутва.

1. „Това са 10 сантиметра!“
И после ни се смеят, че не можем да паркираме.

2. „Съжалявам, мило. Виновен съм.“
Не че изобщо смята така. Всъщност даже си няма и идея за какво се извинява. Нито пък му дреме. Просто за тол­кова години еволюция силният пол най-сетне е проумял, че елементарна­та думичка „извинявай“ му спестява много нерви и скандали.

3. Да, приятелките ти са супер.“
Ти обичаш въпросните личности и чистосър­дечно смяташ, че те са супер. Защото за теб „супер“ означава, че те знаят и най-тъмните ти страни и пак те оби­чат и разбират, както и че можеш да разчиташ на тях. Докато за гадже­то ти „супер“ означава 90-60-90 с пола и ток по един пръст. „Разбира се, не съм луд да й го кажа, затова официално под­държам нейната позиция. Дори когато смя­там, че приятелките са дебели, досадни и ужас­ни“, признава Асен.

4. „Обожавам кучета/ котки.“


Качила ли си във фейса или ползваш ли като аватар в скайпа своя сним­ка с малка сладка булонка? Или с котка? Тогава значи си дала на всички мъже жокер за най-прекия път към благоволението си. „Нееднократно съм се възползвал от това“, признава Петър. Ето как става така, че кандидат-гаджето ти на тео­рия обожава животни, а де факто не дава нито хапка от чинията си на обикалящата ви в рес­торанта котка.

5. „Няма проблем да поговорим за нас.“
Ако се хванеш на това вече, можеш да се сърдиш само на себе си. „Мъж да говори за чувства, си е гейска работа. Все едно да искаш от рибата да се научи да лети – заключава Антон. – Но се съгласявам, само и само мир да има. После кимам и казвам „да“, независимо какво ми се говори.“

6. „Теб съм те виждал някъде.“
Ако мокрите сцени, които са му се завъртели в главата в мига, в който те е видял, се броят, то значи това не е лъжа. А ако не се броят, то поне причината за лъжата му е уважителна. „Колкото и да е изтъркан, този лаф няма да излезе от употреба – смята Калоян. – Защото поне е някакво начало на разговор. Ако си мислите, че е толкова лесно да заговориш непознат, който може да те отреже брутално, пробвайте следващия път да го направите вие!“

7. „Няма да ми повярваш, но никога досега не съм…“
Е, добре, тази лъжа я използваме активно и ние, жените. Така че е добре да я опростиш, особено ако мъжът ти я изтърси при засечка в спалнята.

8. „Ще направя всичко по силите си, защото усещам, че те губя.“


Внимание, това е класическа реплика кьорфишек. Защото мъжете я ползват в ролята на „профилактичен технически преглед“. Явор разяснява: „Вие как имате навика да питате контролно милиони пъти дали не сте напълнели, като не искате да знаете истината и нямате ни най-малко намерение да отидете до фитнеса. Ние правим същото с тази реплика – искаме да сме спокойни, че всичко си е ОК такова, каквото си е.“

9. „Искам да бъдем само приятели!“
Да-да. А един мармот увива шоколад…

5 реплики, които не са лъжа (а ни се ще да бяха!) – Чуеш ли ги, не им търси оправдания и тълкувания, а ги приеми за чиста монета.
1. „Влюбен съм в друга.“
2. „Аз съм свикнал да си правя каквото си искам.“
3. „Майка ми винаги излиза права.“
4. „Като подпаля фитила, става страшно!“
5. „Сериозното обвързване не е за мен.“

Вижте още и 5 тайни, които всички момчета пазят от вас!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар