Съвети за задържане на теглото след отслабване

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Бъдете особено внимателни, за да не си върнете излишните килограми

Отслабването е най-лесната част от битката с наднорменото тегло, но за съжаление често пъти е трудно да задържим получените резултати дълго време.

Ето и няколко съвета, чрез които да задържите резултатите от отслабването:

Активност
Бъдете физически активни, за да задържите свалените килограми. Отделяйте между 30 и 60 минути на ден за ходене, танци или спорт.

Бъдете особено внимателни, за да не си върнете излишните килограми

Бъдете особено внимателни, за да не си върнете излишните килограми

Забравете за старите навици
Не се връщайте към старите и вредни навици, които ще ви „помогнат” отново да натрупате килограмите си.
Можете например да си създадете правило, съгласно което да се наслаждавате 1-2 пъти седмично на любима, но вредна храна.

Проследявайте теглото си
Поне веднъж в месеца проверявайте какво „казва” кантарът, тъй като ще ви е много по-лесно да се избавите от един килограм, отколкото от няколко.

Хранете се поне три пъти на ден
Разпределяйте количеството на храната. Най-добре е да се храните често и по малко, отколкото веднъж дневно, но да се натъпчете до пукване. Закуската е най-важното хранене за деня, тъй като активизира метаболизма, а вечерята трябва да е най-лека.

Захранване
Не пропускайте процеса на захранване след строгата и дълга диета, която сте пазили, ако искате да запазите резултатите и трудът ви да не отиде на вятъра.

Подкрепа
Понякога следването на определен хранителен режим е психически изтощаващо. Най-добре ще е да намерите съмишленик, който да ви подкрепя, а още по-добре ще е, ако е член от семейството.

Забравете за празните калории
Избягвайте консумацията на алкохол, боклучави храни и сладки неща. Всички те са препълнени с празни калории, които са най-големият враг на теглото ви, пише rozali.com.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар