Подстригвайте косата си при пълнолуние

Това е най-подходящият период за подстрижка

Специалистите съветват да подстригвате косата си при пълнолуние.

Това е най-подходящото време за тази процедура, ако искате тя да има винаги красив вид, тъй като фазите на луната оказват огромно влияние върху косата.
Подстригването при пълнолуние ви гарантира гъста и здрава коса, която за да е пълен разкошът ще расте доста по-бързо в сравнение с подстригването й по време на друг период от фазите на луната.

Твърди се, че подстригването по време на новолуние оказва отрицателно влияние върху личността и освен това намалява живота ви.
Пълнолунието е най-подходящият период за подстригване на косата, тъй като тогава Луната и Слънцето са в противопоставеност. В този период биополето ви се увеличава и оказва огромно влияние върху настроенията ви. Може би сте забелязали, че по това време настроенията ви стават доста променливи, дори може да се стигне до депресия.

Това е най-подходящият период за подстрижка

Това е най-подходящият период за подстрижка

Пълнолунието е времето, в което женската сила и либидото на дамите са на върхя. Те не само се чувстват уверени в себе си, но остават очаровани от това, което виждат в огледалото.
Това не е случайно, а се дължи на факта, че в периодите на пълнолуние нежната половина на човечеството получава голям заряд от Луната.

Правилото за подстригване на косата при пълнолуние се спазва още от древни времена.
Добре е да подстригвате поне по 2 см. от косата си по време на пълнолуние, за да я заредите с енергия, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар