Симона Загорова ще офейка от България

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Симона Загорова пла­нира да замине на Запад и там да се яви на кастинг за някой от популярните музикал­ни формати от рода на „X фактор“

Симона Загорова се надя­ва участието й да не мине незабелязано и мастити продуценти да й предложат договор.

Глория  Симона Загорова

Глория и дъщеря й Симона Загорова

„Там водещият стил е поп, докато тук е по-трудно да успееш с него. Няма какво да си кривим душата, В България’ най-много се слуша попфолк. В този жанр аз не искам да пея“, коментира щерката на Глория. И допълни, че много пъти е обмисляла дали да не кандидатства и у нас в предаване ала „Мюзик айдъл“, но в крайна сметка преценявала, че е по-добре да стори това зад граница. „На­правиш ли впечатле­ние в чужбина, много врати ти се отварят“, смята тя, писа в.“Уикенд“.

Все пак госпожицата не се е отказала напъл­но от варианта да гради певческа кариера в родината. Тя вече има един успешен дует с майка си, а е получила предложения да запи­ше и самостоятелни песни.

Симона е рожба от връзката на Глория с кърджалията Илия Загоров. Някога той беше момче за всичко на примата – караше автомобила й, носеше й куфарите и продаваше рекламни­те й материали преди и след концерти. Впоследствие русенката реши да го представя за композитор, макар завалията да не владе­еше нотите и понятие да си нямаше от хар­мония и ритъм. Глория дори изпълни няколко парчета, на които го бе записала като автор. Ето защо в музикантските среди по онова време скъсваха от майтап пишман композитора.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар