Мария Игантова припадна… бременна ли е?

Водещата на музикалното предаване припаднала по време на снимки.

 

Мария Игнатова

Мария Игнатова с колежката си по време на снимките на X Factor

Мария Игнатова е преживяла неприятен инцидент, научи Уикенд. Водещата на Х Фактор припаднала по време на снимките на музикалното шоу и всички от екипа се юрнали да я свестяват. Блондинката бързо дошла на себе си, но за нейно спокойствие Маги Халваджиян извикал лекар, който да я прегледа.

Докторът заключил, че не се касае за нищо сериозно. Той обаче установил, че кръвното налягане на Мария било под обичайните стойности и вероятно това довело до прилошаването й. Той я посъветвал да си почива повече и й изписал хапчета, които да взема при нужда.

В медийното пространство от известно време се говори за евентуална бременност на Мария Игнатова, което може и да е реалната причина за припадъка на красивата водеща.

Приближени до Рачков и Мария казват, че двойката от известно време сериозно мислят за наследник. Актьорът настоявал през 2015-а да стане баща и много се надявал половинката му да го подкрепи и изненада с добрата новина съвсем скоро. Детето трябва да скрепи отношенията в двойката, която бе разклатена от няколко шумни раздели. За последно Мария и Митко се разделиха миналото лято, но малко по-късно пак се събраха.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар