Атакувайте целулита в домашни условия

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

За да победите портокаловата кожа е нужно постоянство

Нито една дама не се радва да разбере, че е попаднала в плен на целулита.

Той винаги е бил един от сериозните проблеми, пред които се изправят представителките на нежния пол.
Ако искате напролет да сте се освободили от целулита, трябва да започнете борбата с него още отсега, тъй като процесът е дълъг.

Ето кои са най-подходящите методи, които ще ви избавят от портокаловата кожа:
– Четкайте редовно кожата си с четка с естествен косъм като упражнявате лек натиск. Започнете от стъпалата и продължете нагоре. В коремната област четкането трябва да се извършва с кръгови движения по посока на часовниковата стрелка. По този начин ще стимулирате кръвообращението. Достатъчно е да отделяте на тази процедура 2 до 5 минути дневно.

За да победите портокаловата кожа е нужно постоянство

За да победите портокаловата кожа е нужно постоянство

– Не можете да се избавите изцяло от целулита, ако сте лишени от движения. Практикувайте любимия си спорт поне три пъти в седмицата.
Диетата също е неизбежна част от програмата за ликвидирането на целулита. Продуктите, които са най-големи врагове на портокаловата кожа са плодовете, зеленчуците, копър, лук, джинджифил, червен пипер, канела, лимон, карамфил и розмарин.
– Към програмата добавете и антицелулитен крем. Новите технологии при тази козметика са доста напреднали и съставките й се борят с целулита дори и на клетъчно ниво. Използвайте крема сутрин и вечер.
– Солите за вана с отслабващ ефект също ще ви бъдат от полза в нелеката битка с портокаловата кожа. За да постигнете оптимален ефект ги използвайте два пъти в седмицата, пише ezine.bg.
ИСКАТЕ ЛИ ДА СТЕ КРАСИВИ И ЗДРАВИ?
ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ЗА ТОВА!>
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар