Луна: Гладувах, защото нямах пари!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Луна сама избрала да учи в математическа гимназия. Разбира се, бъдещата звезда не крояла планове да се занимава със сметки. Избрала това училище, защото само в него имало музикална паралелка. Певицата хванала времето, в което учениците били пращани на бригади, а трудът им се заплащал.

Луна

Луна: Имала съм много трудни моменти

Ходела и тя, а междувременно обикаляла и по участия.

„На 15 години започнах с оркестър. Работех, баща ми идваше да ме пази. Изкарвах пари. Бях с черна, дълга коса и доста по-едра”, спомня си Луна.

В стари свои медийни изяви певицата е споделяла, че след училище заминала в чужбина, където всичко й било уредено. В бранша обаче се говори, че си работела в България и по-точно по морето.

Изявявала се по заведения като певица, разбира се. И все пак в едно свое отдавнашно тв интервю блондинката разказва, че избрала да се върне от чужбина, за да се бори за мечтата си. Трябвало да избира дали да се прибере в родния Шумен, или да акостира в столицата, където има по-голям шанс да се сдобие с музикална кариера. Имала събрани пари, колкото да издържи един месец, и окрилена от надежди, един ден пристигнала в София.

Според легендата Луна първо работела като секретарка в някаква фирма. Тя обаче е пропускала тази подробност, когато е „рисувала” своя професионален път. Признавала е обаче за трудностите, които срещнала в началото: „Имало е моменти, в които не съм имала какво да ям, не съм ползвала градския транспорт, защото не съм знаела къде ще ме закара”.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар