Масажът е задължителен за гладка кожа

За гладка кожа грижите трябва да започнат след 25-ата година с масаж, а след 30-те процедурата е два пъти месечно

масаж лице Масажът е добре да се съчетае с маски. Кухненският шкаф е на една ръка разстояние, а пчелният мед е благодат за кожата. Сладките процедури хидратират, регенерират и действат като биолифтинг на лицето. Маските със сладкото чудо идват у нас от древността. Клеопатра е ползвала мед и магарешко мляко не само за лице, а и за вана. Почиствала е кожата, като към тях добавяла лимонов сок и парче глина.

След 40 г. задължително трябва да се включат маски с пчелния еликсир. За всеки тип кожа е маската от един разбит жълтък, по 1/2 сл. мед и зехтин, 10 капки лимонов сок и 1 ч.л. овесено брашно. Бъркайте сместа, докато стане на каша. Нанесете я на лицето и след 15 минути измийте с хладка вода.

За суха кожа смесете от по 1 сл. алое (гел от аптеката) и мляко, 1 жълтък и 1 ч.л. мед. Разбъркайте добре съставките и нанесете маската. След 10 минути изплакнете с топла вода. Ще опънете бръчки с маска от 1 сл. високомаслена сметана и 20 капки прополис. Оставете да действа 15 минути и я отстранете. След това минете лицето с тампон, напоен с краставичен сок.

Нормалната кожа обича 1 сл. мед, 1 г стипца (от аптеката) и един яйчен жълтък. Поставете маската на лицето и след 15 минути изплакнете с топла вода.

За мазна кожа забъркайте белтък, 1/2 ч.л. мед и портокалов сок. Поставете маската на лицето и шията. Изплакнете след 20 минути със студена вода.

Комбинираната кожа по-глезете с разбит жълтък, 4-5 капки витамин А, 2 ч.л. сок от моркови, 2 ч.л. сметана и 2 ч.л. мед. Нанесете на лицето и след 15 минути изплакнете.
Ефикасна и експресна е вечерната процедура, за която са необходими по 50 мл бадемово масло и мед. За 20 минути кожата регенерира и става гладка като сатен.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар