С тези хора е трудно да се справите!

Предлагаме ви някои съвети за справяне с хора, които ви се налага да търпите.

nevazpitani decaЗле възпитаните чужди деца

Ето ситуация, която може да развали едно добро приятелство. Когато сте изключително строги във възпитанието на собствените си деца, е трудно, да не кажем непоносимо, да посрещате вкъщи приятели, които не правят никакви забележки на разхайтените си, влудяващо нетърпими деца.

В тази ситуация вие трябва да се намесите и да им направите забележка, въпреки че това е приоритет на родителите, но така може да ги подсетите да обърнат внимание на децата си. В никакъв случай не трябва да мълчите и да търпите, просто бъдете тактични и покажете на родителите, че не възпитават правилно децата си. Положението е още по-сложно, когато вие самите все още нямате деца. Е, тогава нямате основания да констатирате, че възпитанието на децата на вашите приятели куца. На каква база са сравненията ви? Вие колко деца сте възпитали? Заключението в тази ситуация: край! Ще се срещате с тях само когато са без децата си!

Шефът сваляч

Ако вашият началник е такъв, заради йерархията положението ще се усложни и това неминуемо ще ви донесе проблеми в работата, ако отношенията ви се развалят. Шефът свалян е най-лошото, което може да ви се случи в професионален план. Всяка жена знае, че е сложно да откаже сексуални предложения на шефа си, без това да окаже негативни последици върху кариерата й в същата фирма. Двусмислените фрази, подразбиращите усмивки, по-малко или повече явните свалки, толкова много намеци… Всичко това може да премине в завоалирани или явни заплахи. Най-любезно и категорично му кажете, дори под формата на майтап, че не ви влече или че имате сериозна връзка, че обичате друг мъж или че сте гей. Не може да си сменяте работата само заради някакъв сваляч, но ако много ви тормози…преценете сами кое е по-лесно – да го търпите или да напуснете.

Съседът воайор

Вашата къща вече не е свещеното място за вас, където можете спокойно да отдъхнете и възстановите силите си. Уви, имате си съсед воайор, който постоянно се опитва без грам свян да наднича в най-интимните кътчета на живота ви. Сякаш си няма какво друго да прави, освен да се рови в живота ви. Невъзможно е да седнете на двора, без да почувствате фиксирания му във вас поглед, да дръпнете пердетата, да се разхождате по нощница, без да почувствате пристъп на паника заради неизменния му интерес към вас. Най-лошото е, че не можете да подадете жалба срещу него. Нищо не можете да направите, освен да се успокоите и спотаите у дома. Ако споделите проблема си с близък човек, може би ще ви олекне. Ако положението пък ви се струва толкова травмиращо, защо не помислите да му организирате с приятели „мечка“. Сигурно като го поступат малко ще забрави да наднича около вас.

Що за чудо са енергийните вампири?

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар