Това са грешки, които провалят интимния ви живот

Мнозина от нас имат привички, за които не се и досещат, че са в състояние да провалят интимните им преживявания. Предлагаме ви да осмислите тези често срещани грешки, които може би и вие правите, но които, както ще се убедите сами, няма да е трудно да промените.

Не отделяте време за себе си

Жените сме устроени да се грижим приоритетно за другите – деца, възрастни родители, съпруг… И често в многото грижи забравяме своите потребности. Бъдете малко егоисти и всеки ден отделяйте време и за себе си: да лакирате ноктите си, да поспортувате, да почетете книга… Ако обръщате внимание и на себе си, ще сте готови и физически, и психически да се отдадете на сексуални забавления.

man-womenНе харесвате тялото си

Може би се терзаете за това, че имате коремче, разширени вени или стрии… Е, няма абсолютно съвършени тела. Но партньорът ви едва ли обръща внимание точно на тези неща, заради които се измъчвате. Най-вероятно той е доволен от факта, че сте негова любима, иначе едва ли би избрал точно вас. Така че, не мислете толкова за дребните неща, които не харесвате у себе си, а смело акцентирайте на онези, които ви допадат.

Не казвате какво искате

Колкото и да ви се иска партньорът ви сам да се досети какво ви харесва в леглото, приемете, че мъжете не могат да четат мисли. Ако не изпитвате достатъчно наслада с любимия си, подскажете му какво точно искате, но деликатно – без да наранявате чувствата му или да го критикувате. Тактично насочете ръката му там, където искате да усетите докосванията му, напътствайте го и със стонове на наслада, когато ви е приятно от това, което той прави. Фрази от типа „точно това ми харесва“ или „обичам, когато правиш така“ вършат чудеса.

Не флиртувате през деня

Сексът не започва в спалнята със събличането на дрехите. Намирайте начини да пофлиртувате с любимия си и през деня – прошепнете му нещо закачливо в ухото, когато тръгва на работа, или му напишете нещо пикантно и му го пратете като есемес… Така когато отново сте заедно и има условия за интимност, и двамата ще сте в подходящото настроение за това.

Не създавате добри условия

Прибирате се у дома след тежък ден и онова, което най-силно искате, е да се изкъпете, да наденете удобен анцунг или стара тениска… И ако се замислите, правите точно обрат – ното на това, което бихте сторили, ако ви предстои романтична среща. Ако имаме уговорка да се видим с някого, който ни вълнува, старателно подбираме дрехите, гримираме се, правим си прическа, парфюмираме се…

Но да се върнем към общия случай на вечерите у дома, когато обичайно хапваме по-обилно или си пийваме няколко алкохолни питиета, което съвсем не води до желание за бурни лудории в леглото, а по-скоро до загуба на тонус и енергия. Чаша вино и салата или леко предястие са достатъчни като прелюдия към романтични приключения.

Притеснявате се от употребата на лубриканти

Количеството естествена смазка, която произвежда тялото, не е еднакво в различните дни от месеца. Така че направете удоволствието от секса по-голямо, като използвате лубриканти.

Не проявявате щедрост

Обичате, когато получавате орални ласки, но не ви харесва вие да ги давате. Това обаче е доста егоистично, а в любовта не може само да се взима или да се дава, трябва да има взаимност.

Не поддържате контакт с очи

Много е важно да гледате в очите партньора си, още повече по време на секс. Като съсредоточите погледа си върху любимия, вие му давате кураж и му показвате, че копнеете за него.

Не използвате „мръсни“ думи

Мъжете обичат да им се говори мръсно по време на секс – факт!

Това обаче не означава да псувате като каруцар. Без да използвате цинизми, можете да разкриете горещата си страна на партньора си.

Минавате директно към същинската част

Не пренебрегвайте значението на любовната игра. Ако не сте се възбудили, вагината ви може да не се е овлажнила и разширила достатъчно и сексът да ви причини болка.

Забравяте да се смеете

В живота не всичко протича гладко като в сцена от романтичен филм и когато се случи някой гаф, добре е да приемете нещата с усмивка и фин хумор. Иначе рискувате възбудата ви да се стопи и да нямате повече желание за интимност.

Никога не мастурбирате

Самозадоволяването е най-добрият начин да откриете от какво имате нужда, за да стигнете до оргазъм. Партньорът ви, от своя страна, може да намира възбуждащо да ви гледа, докато мастурбирате.

Имитирате оргазъм

Симулирането на върхово удоволствие чрез охкания и пъшкане е нож с две остриета. Ако имате проблем с достигането на оргазъм, тактично поговорете за това с любимия си, без да правите симулации. Иначе какво, след вашата първокласна роля, някак няма да върви да му признаете, че всъщност не изпитвате достатъчно удоволствие в леглото с него.

Очаквате да свършите заедно

Смята се, че на мъжете са необходими средно между 2 и 4 мин, за да изпитат оргазъм. На жените, според някои изследвания, са им потребни поне 7 мин, а според други – цели 40-45 мин. И само 15- 20% от дамите могат да стигнат до оргазъм без допълнително стимулиране.

Любите се в болезнени позиции

Ако предпочитаната поза на партньора ви е „кучешката“, която предполага по-дълбоко и евентуално болезнено проникване, не приемайте правенето на секс в тази поза, само за да му угодите. Нараняването не е част нито от удоволствието, нито от любовта. По-добре, предложете компромис, като преминете от „кучешка“ в поза „лъжички“, при която проникването не е толкова дълбоко.

Катрин разказва как е срещнала любовта в Индия…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар