Току-що получи 7 любовни писма! – №6

Реални мъже разкриват сърцата си черно на бяло – със сладки и горещи думи, адресирани до жени като теб и нас

„Извинявай, че ти ровех в телефона. Мога само да ти обещая, че никога повече няма да се повтори.” „ Съжалявам!“

Скъпа Ели,

Сега, когато сме отново заедно, искам да ти се извиня за всички грешки, които натрупах, преди да ми посочиш врата­та. Знам, че е цяло чудо, че ми даде вто­ри шанс. И че ще ми трябва много, мно­го време, за да успея да спечеля доверие­то ти отново. Затова започвам с изви­ненията.

Съжалявам, че вечерта на рождения ден на баща ти се напих така и те изложих. И обещавам, че в бъдеще ще се постарая да създам добро впечатление. Готов съм да играя с него шах и табла уикендите и даже ще го разпитам какви материали и майстори би ми препоръчал за ремонта на вилата.

Съжалявам, че забравих рождения ти ден! Мога само да ти обещая, че следва­щия ти рожден ден ще го посрещнем в Париж! Вече съм намерил хотел даже. Съжалявам, че в един момент бях ста­нал нетърпим, като ти държах нон-стоп сметка къде си и с кого си. Ти беше започнала да излизаш твърде често, не беше така мила като преди, дразнеше ми се и аз се страхувах, че ще срещнеш друг и ще ме напуснеш. Срам ме е да си го призная даже, но… извинявай, че ти ровех в телефона. Мога само да ти обещая, че никога повече няма да се повтори! Извинявай, че когато се опитваше да отвориш дума за годеж, аз сменях тема­та. Не бях готов… Не че сега съм, но си дадох сметка, че трябва да изслушам и твоето мнение и желания, защото във всяка връзка има двама. И накрая, извинявай, че вечно си заряз­вам дрехите по пода и чиниите – къде ли не, и че ставам непоносимо кисел, когато се разболея. Ще се постарая някак да го огранича, макар че няма да е лесно. Моля те, прояви търпение, а аз ще направя, каквото поискаш!

Защото много те обичам и искам да съм с теб цял живот! А.

 

…1… …2… …3… …4… …5… …7…
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар