5 неща, които да не правиш навръх 14 февруари

Искаш да го зарадваш с плюшено мече и балони? Помисли пак! Има обстоятелства, които могат да провалят не само празника, но и връзката ти

1. На гости на родителите
Една от най-големите грешки, които можеш да допуснеш, е да организираш вечер с твоите или неговите родите­ли точно в Деня на влюбените. В първия случай любимият ти ще се чувства неудобно да се смее на шегите на баща ти и да хвали непрекъснато телешкия стек на майка ти, а във втория – ти ще се измориш да се усмихваш насила на Празникът и на двама ви ще бъде тотално провален.

2. Сюр­призи
Забрави за всякакви изненади от рода на тези: да вземеш на роман­тичната ви вечеря за двама и приятелката ти Деси, която е самотна и й е тъжно; да му обявиш, че трябва да празнува сам, защото с мацките вече сте си организирали епична вечер по женски; да заминеш на ски със сестра ти, докато той кисне ядосан вкъщи, и т.н. Схвана идеята, нали?

3. Да препиеш
Вярно, че на този ден, освен Свети Ва­лентин е и празникът на Трифон Заре­зан и виното, но все пак… бъди умерена с алкохола. Ще ти е доста неприятно, ако на другия ден изобщо не си спомняш как е завършила романтичната ви вечер, да не говорим за другите излагации, до които може да те доведе свръх употребата на спиртни напитки.

4. Да го задушиш с очаквания
За да прекараш хубаво празника на влюбените, не прави пла­нове седмица по-рано и не задушавай половинката си с очакванията, които имаш (например романтично пътуване до Малдивите, пръстен с диамант, 100 червени рози, Порше с панделка и т.н.). Ще останеш разо­чарована- негова­та идея за роман­тика вероятно не съвпада с твоята. Но пък може да те изненада приятно, ако не си се настроила предварително.

5. Закачка с чужд мъж
Ако обичаш да флир­туваш и да намигаш на готиния мъж от съседна­та маса в ресторанта не е ново за теб – 14 февруари е най-неподходящият момент за това. На този ден се налага да бъдеш примерна и да оставиш на заден план флиртаджийската си същ­ност. Всъщност, пърхането с мигли е позволено, но само ако гледаш в посока към твоя човек…

 

 

Изненадай любимия си

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар