Направете живота си по-красив

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Следвайте съветите на психолога Чери Картър-Скот и сами ще се уверите в ефикасността им

Не губете ценно време в мрънкане и оплакване за това или онова, тъй като животът е твърде кратък и не трябва да пропускаме нито една възможност за го изживеем пълноценно.

Предлагаме ви няколко изпитани правила на психолога Чери Картър-Скот, които ще свършат отлична работа по пътя на духовното ви израстване.
Ето ги и тях:

Тялото
Приемайте тялото си такова, каквото е, без да драматизирате излишно.
Ако приемете физиката си, тя ще ви научи на зачитане, самоуважение и задоволство от самите вас.

Следвайте съветите на психолога Чери Картър-Скот и сами ще се уверите в ефикасността им

Следвайте съветите на психолога Чери Картър-Скот и сами ще се уверите в ефикасността им

Уроци
Искате или не, сте се записали в 24-часовото училище, наречено живот. В изпитите на това училище няма универсална формула за щастие, а всеки трябва да го открие сам. Приемете предизвикателството да следвате собствения си път и тогава ще успеете да разберете голяма част от мистериите на живота, както и предназначението, с което да го изпълните.

Грешки или поуки
Израстването е процес на непрестанни експерименти. Не забравяйте, че грешките също са част от трънливия път към успеха и ще е по-добре да ги приемате като поуки, отколкото като провали.

Повторение
Всички сте чували израза, че повторението е майка на знанието. В този ред на мисли се заемайте със следващия урок на живота едва когато сте усвоили предишния.

Настоящето
Запомнете, че настоящето е най-важното, защото не можете да промените миналото, а бъдещето не зависи само от вас. Най-богати са онези, които изпитват задоволство от онова, което имат в момента, пише Блиц.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар