Как да променим интериора икономично?

Ти лайф за Лекува

Най-лесният, бърз и достъпен вариант за обновяване на помещенията в дома е текстилът.

interiorДостатъчно е понякога да смените само пердетата или щорите на прозорците, и стаята вече изглежда по друг начин. Още по-добре – изберете нови, не много скъпи, с интересен рисунък и фактура (структура на повърхността, която определя релефа) тъкани не само за прозорците, но и за спалното бельо, калъфите на мебелите, подовите настилки, декоративните възглавнички, покривките, салфетките… И сядайте на шевната машина – ще се изненадате колко по-евтино ще ви излезе да ги ушиете сами, вместо да ги купувате готови.

Не сте сигурни в шивашките си умения? Тогава заложете на стайните цветя, те ще внесат в интериора нови нотки и ще го освежат. Най-лесни за отглеждане са сукулентните растения като различните видове ешеверия, каланхое, седум, котиледон и други – не са капризни и са много устойчиви на всякакви условия. Можете да създадете цели композиции: например добавете в съда обли речни камъчета (те ще задържат по-дълго влагата) и ще получите ефектен акцент в помещението.

Искате в дома ви да има усещане за градина, но нито имате място на терасата, нито притежавате градинарски умения? Тогава заложете на изкуството на флористиката или икебаната – подредете цветя в различни вази и съдове, за да грейне домът ви в нов колорит.

Още по-лесна за изпълнение идея е да сложите във фруктиери плодове с различни цветове – сега е лято, имате богат избор.

 

Какво трябва и какво не трябва да имате в дома си

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар