Братът на фалшивия Бойко е политик

Освен гаджето си Йоана Драгнева, актьорът Ненчо Балабанов упорито крие и брат си. Родственикът на новата шоузвезда се оказа начинаещ политик и проспериращ бизнесмен с тлъста банкова сметка. Имитаторът на Бойко Борисов не парадирал, че по-малкият му брат има политическа кариера и дори се готви да се кандидатира за кмет на Сливен.

37-годишният Георги дълги години е работил за прочутия милионер Едоардо Миролио, известен с производството на вина и спиртни напитки. За кратко Балабанов бил и част от движението на Меглена Кунева, но тъй като не успял да се добере до избираемо място в депутатските листи, се отказал от по-нататъшна дейност с вицепремиерката. В момента Георги бил политически съветник на Николай Бареков в

Ненчо Балабанов - най-добрият имитатор на Бойко Борисов

Ненчо Балабанов – най-добрият имитатор на Бойко Борисов

Европейския парламент. Почти всяка седмица той пътува до Брюксел. Очаква се братът на Балабанов да бъде издигнат и за кандидат за кмет на Сливен от партията на бившия журналист „България без цензура“, пише в. „Уикенд“.

Георги и Ненчо били родом от Котел, но семейството им често се местело от град на град. Георги завършил средното си образование в електротехникума в Сливен, а след това се дипломирал със специалност „Агробизнес“ в УНСС. Възходът в кариерата му започнал през 2003 г., когато бил назначен за финансов директор на текстилното предприятие „Раумер България“ АД. Женен е, с две деца. За разлика от него брат му Ненчо е на светлинни години от политиката. Актьорът си е избрал съвсем различно поприще от това на Георги и се вълнува единствено от участия в тв реклами и забавни предавания.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар